Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Så är Emma Watsons relation med Tom Felton i dag

19 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
I filmerna var de fiender, men vid sidan om kamerorna är Hermione- och Draco-skådisarna vänner.
Nu berättar Emma Watson om sin nära relation med Tom Felton.
Annons

Det var som Hermione Granger i Harry Potter-filmerna som Emma Watson, i dag 32, fick sitt stora genombrott. Hon var bara 11 år då, men hade redan hunnit doppa sina tår i skådespeleriet. När hon studerade skådespeleri på Dragon school i Oxford tilldelades hon utmärkelsen The Daisy Pratt Poetry Award .

Det här gör barnen från Harry Potter-filmernaBrand logo
Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna

Under tiden på Hogwarts fick Hermione, Harry, Ron och resten av gänget flera antagonister. En av dessa var Slytherineleven Draco Malfoy. I filmerna spelades han av Tom Felton, 35.

Trots att stämningen mellan skådespelarna på vita duken var minst sagt kylig i långa stunder så är den desto varmare i verkliga livet.

Annons

Emma Watson om relationen med Tom Felton

Tom Felton har givit ut sina memoarer, Beyond the wand, och i förorden har Emma Watson lämnat några fina rader om sin vän. Bland annat skriver hon att det alltid varit svårt för henne att förklara deras relation.

Emma Watson och Tom Felton under Harry Potter-återföreningen.
Emma Watson och Tom Felton under Harry Potter-återföreningen.

”I över 20 år nu har vi älskat varandra på ett speciellt sätt, och jag har tappat räkningen på hur många gånger folk sagt till mig att ’ni måste ha hånglat på fyllan någon gång’, ‘ni måste ha kysst varandra’, ’det måste finnas någonting!’, skriver hon enligt People och gör klart att deras relation går mycket djupare än så.

”Vi är själsfränder, och vi är alltid där för varandra. Jag vet att vi alltid kommer vara det och det gör mig känslosam att bara tänka på”.

Annons

”Vänskaper är stöttepelarna i mänsklighetens existens och jag är så tacksam att Tom har varit där för att lugna och förstå mig under de livsviktiga vändpunkterna i mitt liv. Vänskapen som vi delar har fått mig igenom några av livets mest utmanande stunder”.

Watson om Felton: ”Han var min första crush”

Tidigare har Emma Watson erkänt att hon var förälskad i Tom Felton under inspelningarna av de två första filmerna, Harry Potter och De vises sten och Harry Potter och Hemligheternas kammare.

– Han var min första crush. Och det vet han om, för det har vi pratat om. Vi kan fortfarande skratta åt det. Vi är väldigt goda vänner nu, så det är kul, säger hon i intervjun med Secenteen magazine.

7 ikoniska serie-par som hatade varandra i verklighetenBrand logo
7 ikoniska serie-par som hatade varandra i verkligheten

Foto: TT

Annons