Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bilden på Hailey Bieber och Selena Gomez som hela internet pratar om

17 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Det verkar inte råda någon osämja mellan Hailey Bieber och Justins exflickvän Selena Gomez.
När det vankades gala i helgen passade duon på att hänga!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nyligen talade Hailey Bieber, 25, ut om otrohetsryktet som riktats mot maken Justin Bieber, 28. De har grundat sig i att paret förlovade sig bara några månader efter att hans relation med Selena Gomez, 30, tagit slut.

Se gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022Brand logo
Se gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022

Justin och Selena hade ett av-och-på-förhållande mellan 2010 och i mars 2018, och när de gick skilda vägar hittade han snabbt kärleken på nytt i Hailey Bieber, som han förlovade sig med i juli samma år.

Hailey Bieber om otrohetsryktet

Men att det förhållandet skulle ha inletts innan det tidigare tog slut är något som inte verkar stämma. I en intervju i podcasten Call her daddy med Alex Cooper berättar Hailey Bieber nämligen att det var viktigt för alla inblandade att Justin och Selenas relation var lagd till handlingar innan något nytt kunde fart.

Annons

Trots det har Hailey Bieber fått utstå mycket hat från Selena Gomez fans.

– Det är så galet, jag har verkligen aldrig pratat om det här förr. Mycket av hatet kommer från att folk tror att jag stal honom. Det är handlar om att folk ska veta sanningen, för det finns en sanning, säger hon, och berättar vidare att de har pratat med varandra sedan hon gifte sig med Justin för fyra år sedan.

– Det är därför jag känner att det bara finns respekt och kärlek. Det är också därför jag känner att om alla som är på vår sida vet vad som hände och vi är alla sams och kan gå vidare med klarsynthet och respekt, då är det bra. Det har givit mig mycket inre frid – för vi vet vad som hände.

Reaktionerna på bilden: ”Internet kommer att krascha”

I helgen var Hailey Bieber och Selena Gomez båda två på Museum Academy-galan i Los Angeles. För att visa att det inte finns något gräl mellan dem ställde de upp på bild tillsammans. Bilden togs av fotografen Tyrell Hampton, som lade upp den på sitt Instagramkonto med bildtexten ”plot twist”, och inlägget har fått stor uppmärksamhet.

”Nu har vi uppnått världsfred”, skriver en person.

”Internet kommer att krascha”, förutspår en annan.

”Tyrell fotograferade precis historia. Det här kommer att bli årets mest ikoniska bild”, kommenterar en tredje.

Se också: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
Se också: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons