Robyns privatliv genom åren – tankarna om att skaffa barn

10 feb, 2022 
AvElin Jonsson
robyn-kärlek-barn-2022
”Det känns som att jag hjärntvättas till att skaffa barn”, har den internationella stjärnan Robyn tidigare sagt vad gäller mammaroller och barnaskaffande.
Annons

Vår lysande stjärna Robyn, 42, har varit aktiv som artist sedan det att hon var 16 år gammal, 1995 släppte hon genombrottssingeln Do You Really Want Me och efter det har det bara rullat på. Fram tills för ett par år sedan då Robyn drabbades av en svår depression, detta i samma veva som separationen från regissören Max Vitali, 43, och vännen tillika kollegan Christian Falks död.

TV: Robyns stilresa genom åren
TV: Robyns stilresa genom åren

Det hela ledde till att Robyn satte sig i terapistolen i sex år för att bearbeta sin sorg.

– På ett sätt känns det som att jag inte är samma person som innan terapin. På ett annat som att jag blivit mer mig själv. Jag hade idéer om mig som jag släppt. Det är spännande att se vad som träder fram då, kanske något annat än man tror, berättade Robyn till ELLE härom året.

Annons

Robyn vill inte bara jobba – hon vill leva

Efter uppbrottet från Max Vitali hittade de tillbaka till varandra för en tid, och idag finns inga uppgifter om att hon träffat någon ny partner. Idag ska Robyn vara åter på banan och hon jobbar aktivt med musiken – vilket hon älskar.

– Jag vill göra mer musik! Och hitta en balans i att göra det jag vill och göra det bra. Jag är inte så sugen på att bara jobba längre. Jag vill hinna göra annat också … leva livet!

Robyns tankar om att skaffa barn

För tolv år sedan släppte hon låten Fembot, och vid tidpunkten berättade hon i SVT-programmet Skavlan vad låten handlar om.

– Den handlar om en kvinnlig robot om funderar på om hon vill eller inte vill skaffa barn, sa hon och fortsatte förklara om omgivningens krav på att kvinnor ska bli mammor.

Och att hon själv börjat fundera kring mammarollen, och att människor runt omkring henne skaffade barn till höger och vänster.

Annons

– Det känns som att jag håller på att hjärntvättas av mina vänner att skaffa barn.

Robyns ord om inställda festivalerna

Egentligen var tanken att Robyn skulle ut på en liten turné i sommar, bland annat skulle hon spela på Way Out West i Göteborg. Men bara härom veckan kom beskedet att Robyn inte kommer medverka på festivalen.

”Det är en underdrift att säga att jag såg fram emot Way Out West, Pip och Bergen Fest denna sommar. Men omständigheterna har ändrats och därför kommer jag inte kunna delta i år. Jag är jätteledsen för detta. Men det finns många andra saker som kommer hända bara att det kommer ta lite längre tid. Jag längtar efter att få återförenas med er när mitt nya album är klart. Jag har saknat att uppträda så himla mycket och jag planerar komma tillbaka så fort jag kan”, skrev hon på sina sociala kanaler.

Andre Csillag/REX

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 snackisar från veckan som gått
Se också: 5 snackisar från veckan som gått
Annons
Innehåller annonslänkar