Rihanna avslöjar om bebisen med ASAP Rocky var planerad

13 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Rihanna
Rihanna och ASAP Rocky väntar sitt första barn. I en ny intervju med Vogue berättar nu höggravida Rihanna om tankarna kring amning, rädslan för förlossningsdepression – och om bebisen egentligen var planerad.
Annons
TV: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
TV: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

I november 2020 kom nyheten om att Rihanna och ASAP Rocky börjat dejta, detta efter att duon känt varandra sedan många år tillbaka.

Nu är det bara en tidsfråga innan de båda blir föräldrar då paret just nu väntar sitt första barn. Det var i januari 2022 som Rihanna och ASAP Rocky avslöjade sin babylycka och sedan dess har Rihanna stolt visat upp magen i fantastiska outfits.

Rihanna avslöjar om bebisen var planerad

I en stor intervju med Vogue berättar nu Rihanna mer om graviditeten och huruvida paret egentligen hade planer på att skaffa barn.

– Jag skulle inte säga planerat men inte heller planerat för att det inte skulle ske. Jag vet inte när jag har ägglossning eller något sånt där skit. Vi hade bara kul, säger Rihanna till tidningen och fortsätter:

Annons

– Och så plötsligt var strecket bara där på testet. Jag slösade ingen tid, jag hopade in honom och visade direkt. Sen var jag hos barnmorskan morgon därpå och resan var igång.

Rihanna

Chokladtäckta munkar har varit Rihannas största craving under graviditeten som nu börjar lida mot sitt slut. Trots att artisten är i tredje trimestern har hon vid tidpunkten då intervjun gjordes, inte förberett allt för mycket.

– Jag ligger verkligen efter med allt. Jag har inte köpt någonting alls än, säger Rihanna och slår fast att varken ett klädesplagg eller en vagga är inhandlad.

Däremot har baby dady ASAP Rocky, redan börjat planera hur barnrummet ska inredas.

Rihanna och ASAP Rocky

rädslan för förlossningsdepression

Rihanna berättar att hon känner lite oro för förlossningen och önskar att hon kunde haft alla sina nära och kära på plats i förlossningssalen med henne. När bebisen väl är född hoppas hon på att kunna amma.

Annons

– Jag ber för att min kropp tillåter mig att göra det, säger hon.

Även om längtan efter att få bebisen lagd på bröstet är stor, så finns det något som skrämmer Rihanna med att graviditeten ska vara över.

– Förlossningsdepression. Kommer jag känna mig helt okontrollerad känslomässigt? Det är historier jag hört från andra kvinnor som skrämmer mig.

I nuläget vet Rihanna inte riktigt vart i världen hon hade velat uppfostra sitt barn. Helst av allt hade hon levt på Barbados men realistiskt sätt tror hon inte att paret kommer bosätta sig där, även om drömmen finns.

Nu återstår det bara att önska Rihanna ett stort lycka till med förlossningen och hela världen får fortsatt invänta att se om det blir en liten flicka eller pojke – för någon gender reveal var hon inte intresserad av.

– Jag frågade min doktor om det var något fel på mig för att jag inte vill det här? För folk fortsatte hela tiden fråga mig. Är jag en dålig mamma? När vi är redo att berätta för världen, kommer vi bara säga det.

Se också: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna
Se också: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar