Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

7 strikta regler Taylor Swifts pojkvänner måste följa

09 nov, 2022 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
ROKA, JWNY / BACKGRID US / TT
Kända, initiativrika och bekväma med att vara med i artistens musik. Ja, det finns en hel del regler som Taylor Swift satt upp för sina partners. Spana in kravlistan mer i detalj här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Taylor Swifts stilresa genom årenBrand logo
Taylor Swifts stilresa genom åren

Under årens gång har Taylor Swift dejtat en hel del kända killar, från Zac Efron och Harry Styles till Joe Alwyn och nu senast Travis Kelce. De flesta relationer har dessutom förevigats i form av en låt. Vi tänker till exempel på Back To December som sägs handlar om Taylor Lautner och natten han lämnade henne.

Nedan listar vi sju exempel på regler och krav som Taylor Swift sägs ha på de hon dejtar. Vissa mer väntade än andra!

Krav Taylor Swift har på de hon dejtar

De måste vilja ha barn

När Taylor Swift intervjuades av Cosmopolitan 2012 avslöjade hon att det hon önskade sig mest förutom en fortsatt framgångsrik karriär inom musiken var att bli mamma. Kravet på att hennes partner också ska vilja bilda familj kommer därför inte som någon större överraskning.

Annons

De måste vara kända

Ska du dejta en av världens mest framgångsrika artister behöver du själv vara känd – eller i alla fall framgångsrik. Det menar en källa som Hollywoodlife.com pratat med.

”Hon vill ha någon som är på hennes nivå när det kommer till framgång”, ska källan ha sagt.

De måste vara ok med att omnämnas i Taylors musik

Ja, du läste rätt. Alla Taylor dejtar måste vara beredda på att vara med i hennes musik – oavsett om det handlar om första mötet, vad som ledde fram till uppbrottet eller hur relationen mår. För ett som är säkert är att Swift kommer att omnämna de hon är tillsammans med i sin musik. Det är Taylor, och det är så det ska vara.

De måste ha minst en syster – och bra relation till sin mamma

Enligt en källa ska Taylor ha sagt att hon vill att hennes pojkvän har minst en syster, då hon tror att det gör personen till en bättre partner. Därtill vill hon att de hon dejtar ska ha en bra relation till sin familj, och framför allt sin mamma (utan att bli för mycket mammas pojke).

Annons

Travis Kelce har tyvärr ingen syster, men förhoppningsvis väger hans relation till sin mamma upp!

De måste komma överens med Taylors familj

Likt punkten ovan och ett ytterligare tecken på att familjen är viktig för Taylor! Hennes partner måste nämligen komma överens med familjen Swift, annars kan det vara. Taylor är nära båda sina föräldrar, även om de gått igenom en skilsmässa, och hennes bror är en av hennes bästa vänner.

De måste vara bekväma med att ta första steget

Vill man vara med Taylor måste man visa det, så enkelt är det.

”Jag har en regel, och det är att jag inte ringer en kille först”, sa hon i en intervju med Theboot.com.

De får inte spela något spel

Sist men inte minst, nej tack till spel! Taylor Swift är tydlig med att hon inte är intresserad av att spela ”det svåra spelet”. Nej, hon gillar tydlighet och är säker på att ärlighet vara längst. Är den hon dejtar inte redo för något seriöst, eller försöker person i fråga leka med hennes känslor – ja, då är det tack och hej.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons