Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Därför tror fansen att Harry Styles låt Little Freak handlar om Taylor Swift

24 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Taylor Swift och Harry Styles
Little Freak är en av låtarna på Harry Styles nya album. Handlar den möjligtvis om exet Taylor Swift? Det tror fansen och här är anledningarna till varför de tror det!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Väntan har varit lång men den 20:e maj var det dags! Harry Styles nya album Harry's House är nu släppt och fansen har självklart noggrant lyssnat igenom albumet från början till slut.

På albumet finns 13 nya låtar som bland annat Late Night Talking, Music Sushi Restaurant och Matilda. Men det finns också en låt som fansen lagt extra mycket märke till, nämligen Little Freak som är en låt om ett hemligt ex. Nu undrar fansen nämligen om det inte är så att den nya låten handlar om Taylor Swift då flera saker tyder på det.

Annons

Harry Styles och Taylor Swift hade en kort men offentlig relation i årskiftet mellan 2012-2013. Men de va inte menade för varandra utan efter några månader tog det slut. Taylor tros hon ha sjungit om romansen med Harry, i sina låtar Both Style och Out Of The Woods.

Därför tror fansen att Little Freak handlar om Taylor Swift

I låttexten till Little Freak reflekterar Harry över hur han hoppade in i en relation, men vem det mystiska exet han sjunger om är, har han inte kommenterat. Han sjunger: ”I disrespected you. Jumped in feet first, then I landed too hard” samt ”I'm not worried about where you are or who you will go home to, I'm just thinking about you”.

Så varför tror fansen att exet Harry sjunger om är just Taylor Swift? Jo, låtraden ”Your delicate point of view” är kanske det tydligaste exemplet som fansen menar sig ha. Taylor Swift har ju nämligen en låt som heter Delicate som också handlar om att bli kär.

Annons

Fansen menar dessutom att Little Freak har samma mystiska vibe som Taylors senaste släpp Folklore ock Evermore.

I Little Freak sjunger Harry också om en bruten ankel vilket är en något oväntat textrad. Men riktiga Styles och Swift-fans vet att paret skadades allvarligt i en skoterolycka när de dejtade, så texten kan vara en referens till det.

Annons
Annons

Det återstår att se om Harry själv avslöjar vem han sjunger om, men en sak är iallafall säker och det är att fansen redan är säkra på att de vet.

Foto: TT Källa: EliteDaily

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons