8 regler Rihannas assistenter måste följa

23 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Rihanna
Rihanna blev utsedd till en av världens rikaste kvinnor av Forbes Magazine 2021, och det genom miljardföretagen Fenty Beauty och Fenty x Savage. För att nå denna framgång har hon behövt ett antal assistenter vid sin sida – och här är några speciella regler de behövt följa.
Annons
Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken
Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

Rihanna har inte bara gjort sig en karriär som världsstjärna inom musiken. Hon har dessutom startat underklädesmärket Fenty x Savage och skönhetsmärket Fenty Beauty – som blivit en miljardbusiness. För att hålla reda på allt i sin karriär har Rihanna behövt några assistenter genom åren. Här är reglerna de tydligen behövt följa!

1. Ta snygga bilder till Instagram

Rihannas snygga Instagram sköter sig inte av sig självt. Enligt The Daily Star började nämligen Rihannas personliga assistent, Melissa Forde, fotografera bilder till artistens Instagram redan 2014. Enligt en källa till tidningen ska även de efterföljande assistenterna fått samma uppdrag på sin arbetsbeskrivning.

Annons

2. Dölja spåren från eventuella älskare

Trots att Rihanna är i ett lyckligt förhållande med ASAP Rocky idag, ska stjärnan haft några kärleksaffärer i tidigare relationer. Enligt en källa till US Weekly ska affärerna berott på att Rihanna inte ville känna sig ”låst”. Och tydligen har det varit ett uppdrag för hennes assistenter att städa upp efter henne. Enligt en källa till The Daily Star ska det varit en av de märkligaste grejerna Rihannas assistent Melissa behövt göra.

– Det absolut värsta hon fick göra var att kolla igenom Rihannas hotellrum efter hon haft en älskare där över natten. Melissa fick dessutom städa undan allt som eventuellt lämnades kvar, berättade källan.

Rihanna och Melissa Forde
Rihanna och Melissa Forde

3. Fylla på toalettpapper

Enligt en källa till Daily Mail behövde Rihannas assistent även se till att toalettpappret alltid var påfyllt – samt vikt.

Annons

– Rihanna ser till att Melissa checkar av badrummet innan hon använder det, berättade källan.

4. Rengöra badrummet

Och för att göra saken värre, så berättade även källan att Rihannas assistenter måste rengöra toaletten om någon använt den innan henne.

5. Rulla joints

Rihanna har tidigare varit öppen med att hon röker mycket marijuana, delvis för att dämpa sina humörsvängningar. I en intervju med Vouge berättade hon om stressen inför att inte kunna röka under sin graviditet.

– Jag förberedde mig på att något sjukt skulle hända eftersom jag inte kunde vända mig till min vanligaste hanteringsmekanism. Jag kunde liksom inte gå och röka en joint direkt. Men jag blev ändå positivt överraskad över att jag lyckades hantera det, berättade Rihanna.

Enligt en källa till Daily Star så är det Rihannas assistenter som rullar hennes joints.

6. lära sig att vara streetsmart

En av Rihannas assistenter, Jennifer Rosales, har tidigare berättat att hon steppade upp sina streetsmart-skills, när hon arbetade för stjärnan.

Annons

– Rihanna är en riktigt vass chef. Hon är supersmart och jag har lärt mig mycket av henne, berättade Jennifer i en intervju med Tinseltown Mom 2021.

– Hon har också en fantastisk ledningsgrupp, som jag lärt mig mycket från. Det är kombinationen av att vara streetsmart och utbildning som tar dig till nästa nivå.

Jennifer Rosales har efter sin tid som assistent dessutom blivit vice vd på Rihannas företag Fenty Corp, som hanterar stjärnans alla miljardföretag.

7. Vara extremt organiserad

Eftersom Rihanna har en hel del strängar på sin lyra måste hennes assistenter vara superorganiserade. 2021 fick programledaren James Corden följa Rihannas assistent Carolyn när det var dags för visningen av Savage x Fentys vol. 3. Där var hennes uppgift att organisera allt från modellernas outfits, smink och ombyten.

8. Klä sig enligt klädkoden

När Rihanna lanserade Fenty Beauty gav hon ut en handbok för sina anställda på skämt. Och den innehöll några regler hennes anställda skulle bli tvungna att följa – bland annat att de skulle klä sig efter sin plånbok.

Annons

”Om jag ser någon av er bära Prada-sneakers för 350 dollar och en Gucci-väska för 600 dollar, så antar jag att ni har det väl ställt ekonomiskt, och inte behöver en löneförhöjning” stod det i boken.

Hon skrev även: ”Och om du ändå klär dig dåligt, så måste du lära dig att hantera dina pengar bättre.”

Källa: Your Tango, Foto: TT, Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar