Regé-Jean Page svarar på ryktena om en comeback i Bridgerton

Regé-Jean Page

Direkt efter första säsongen av Netflix-serien Bridgerton meddelade Regé-Jean att han inte kommer fortsätta medverka i serien. Men nyligen rapporterades det att Bridgerton-stjärnan träffat serieskaparna för att diskutera en potentiell comeback. Nu kommenterar Regé-Jean ryktet om hertigen av Hastings återkomst.
26 juni, 2022
5 saker du kanske inte visste om familjen Bridgerton
1:08

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om familjen Bridgerton

(1:08)

Slå på ljud

Succéserien Familjen Bridgerton har sedan premiären 2020 blivit Netflix mest streamade originalserie. I kostymdramat som utspelar sig i 1800-talets London har vi fått följa familjen Bridgertons jakt på kärlek bland stadens societet. I första säsongen får tittarna följa äldsta systern Daphne och hennes passionerade relation med hertigen av Hastings – Simon Basset. Efter att Regé-Jeans karaktär blivit omåttligt populär var det till tittarnas besvikelse när hertigen av Hastings uteblev i säsong två.

Bilden på Kate Middleton och prins Williams första kungliga porträtt – och vad Kate hade på sig

Regé-Jean slutar medverka i Bridgerton

Det var i ett twittermeddelande som beskedet kom att Regé-Jean inte skulle fortsätta medverka i Familjen Bridgerton. På seriens officiella twitterkonto publicerades ett brev undertecknat seriens historieberättare Lady Whistledown.

”Vi vinkar farväl till Regé-Jean Page, som så triumfartat har spelat hertigen av Hastings. Vi kommer sakna Simons närvaro på skärmen, men han kommer för alltid vara en del av familjen Bridgerton”, skrev Lady Whistledown men försäkrade fansen att Daphne, som Simon till slut gifte sig med, fortsätter sitt liv med hertigen:

”Daphne kommer förbli en hängiven hustru”.

Ryktena kring Regé-Jeans comeback

Men nyligen började det florera rykten att Bridgerton-stjärnan skulle återvända till den hyllade serien. Skådespelaren Regé-Jean Page skulle, enligt en källa till The Sun, deltagit i samtal med serieskaparna och diskuterat en potential comeback.

– Regé-Jean var väldigt tydlig med hans intentioner att avsluta sin medverkan i serien efter första säsongen, för att istället påbörja nya projekt. Men nyligen skapades en ny dialog mellan honom och seriens ledning. Inget är officiellt eller överenskommet än, men värt att hålla ett öga på, sa källan till The Sun.

Regé-Jean kommenterar ryktet

När Rége-Jean sedan la upp en bild på Instagram med Bridgerton-kollegan Jonathan Bailey, späddes ryktena på ytterligare. Regé-Jean valde då att redigera sitt inlägg och kommentera ryktet om en potentiell comeback. Och till våran besvikelse är svaret inte det vi hoppats på.

”Nej, jag kommer inte tillbaka till serien, det är något tidningarna har hittat på” skriver Regé-Jean på Instagram.

Foto: TT, Instagram