Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Reese Witherspoon om sonen Deacon och dottern Ava Phillippe

28 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Reese Witherspoons lycka med barnen Ava och Deacon.
Vilken helg det varit för skådespelaren Reese Witherspoon med familj, det har hänt en hel del. Födelsedagsfirande, dödsfall och en ny lurvig familjemedlem – på samma gång.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

I helgen som var, var det minst sagt full rulle för skådespelaren och Legally blond-stjärnan Reese Witherspoon. Sonen Deacon Phillippe fyllde 17 år, och dottern Ava Phillippe kom hemsläpandes med en ny lurvig familjevän!

Den händelserika helgen kickades igång med att sonen skulle firas med pompa och ståt. Familj och vänner samlades upp, och även såklart pappa Ryan Philippe. Reese Witherspoon och Ryan gick skilda vägar och begärde ut skilsmässa 2007 – men idag är relationen god.

Firade sonen Deacons 17-årskalas

Födelsedagsfirandet visade familjen stolt upp på sina sociala medier, och det var myspysbeslysning och tårta med minst tre lager fyllning.

”Jag kan inte förstå att han redan är 17 år!”, skrev Reese Witherspoon på sin Instagram story intill en bild på födelsedagsbarnet.

Så klart var inte pappa Ryan Philippe sämre, och postade även han en födelsedagshyllning på sin Instagram-story dagen till ära:

Annons

”Grattis på födelsedagen till min extraordinära son”, skrev skådespelaren tillsammans med en bild av Deacon som stod vid en solnedgång.

Dottern Avas tog med sig en hund hem

Under söndagen samma helg, berättade dottern Ava Philippe att deras älskade franska bulldog Pepper hade gått bort efter att ha drabbats av cancer. Och att hon samma dag tog sig ann den herrlösa hunden Benji.

”Vilken vild och bitterljuv vecka vi har haft. Samma dag dag som vi förlorade vår hund Pepper, var samma dag som jag tog med mig den här söta killen hem”, skriver Ava Philippe på sin Instagram samtidigt som hon visar upp den söta jycken på bild.

Dottern Ava fortsätter förklara att det är en hund från ett hundcenter med hundar utan ägare.

”Han älskar att gosa och träffa nya vänner, och han har snabbt anpassat sig till sitt nya hem”, skriver hon vidare.

Reese Witherspoon är en ung trebarnsmamma

Reese Witherspoon och Ryan Phillippe möttes för första gången på hennes 21-års födelsedagsfest 1997. Och de förlovade sig året efter och gifte sig 1999, samma år som deras första barn, Ava Elizabeth Phillippe, 21, kom till världen och fyra år senare fick paret sonen Deacon ihop.

Med nuvarande maken Jim Toth har Reese Witherspoon även minstingen åttaåringen Tennessee.

Nya jycken Benji är bedårande söt

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Allt vi vet om Legally Blonde 3 – och då har den premiär

Allt du behöver veta om Big Little Lies säsong tre

Så klädde sig stjärnorna på Emmy Awards 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons