Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Pink om föräldraskapet och relationen med dottern Willow

09 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Pink och Willow
Artisten Pink fick sitt första barn Willow Sage Hart, 2011. I en intervju med Drew Barrymore berättar nu Pink om sin dotter, och hur deras relation ser ut idag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Pink - 6 saker du kanske inte vissteBrand logo
Pink - 6 saker du kanske inte visste

Pink och maken Carey Hart träffades 2001 och tio år senare välkomnade de sitt första barn, dottern Willow Sage. 2016 fick de sedan sonen Jameson, och idag har båda barnen vuxit upp.

– Willow är väldigt ordningsam, vilket är supermärkligt enligt mig. Hon får alltid bästa betyg och är så smart. Jag tänker ofta: ”Vem är du? Du kom inte ut i från mig!” Men hon är helt fantastisk, och Jameson är familjens lilla komiker, har Pink tidigare berättat om sina barn.

Pink med familjen på röda mattan
Pink med familjen på röda mattan.

Pink om relationen med dottern willow

I en intervju med Drew Barrymore berättar nu artisten även om mor och dotter-relationen mellan henne och Willow. I ett klipp som spridits på sociala medier hörs Pink fråga dottern som sitter i publiken, om det är okej att hon pratar om henne innan hon börjar berätta.

Annons

– Jag sa till Willow häromdagen att hon måste lära sig att försöka säga ifrån mot mig, och hon bara: ”Va?” säger Pink.

– Ja försök att göra det här hemma, jag kommer älska dig oavsett vad. Du är så himla ordningsam. Kom mot mig och skrik bara: ”NEJ!” rakt ut, och se hur det känns, fortsätter Pink.

Pink berättar även att hon och dottern nyligen hade ett rörande samtal om Pinks kommande turné, som kommer resultera i att de behöver vara ifrån varandra emellanåt.

– Jag har aldrig varit ifrån mina barn, herregud jag är så beroende av dem, men de klarar sig ju. När Willow hade covid så frågade jag henne tredje dagen efter hon insjuknat, om hon höll på att falla ner i en depression. Och hon bara: Men skojar du, det här är det längsta du någonsin lämnat mig ifred, berättar Pink.

Pink och Willow på scen på Billboardgalan 2021
Pink och Willow uppträder på Billboardgalan 2021.

Fansens hyllningar till Pink

Efter intervjun spridits på Tiktok har många fans hyllat Pink för respekten hon visar sina barn.

”Kan vi ta en stund och uppskatta faktumet att hon frågade sin dotter innan hon började prata om henne? Älskar det” kommenterar en ett fan till klippet.

”Hon är fantastisk och känns som en förälder som verkligen fattar”

Se klippet där Pink pratar om dottern här!

Foto: TT, TikTok

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons