Därför kommer Pete Davidson inte vara med i The Kardashians

12 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Kim Kardashian och Pete Davidson
Kim Kardashians pojkvän Pete Davidson kommer inte att synas i familjens nya serie The Kardashians som har premiär i mitten på april. Nu berättar reality-stjärnan anledningen.
Annons
TV: Kim Kardashians stilresa genom åren
TV: Kim Kardashians stilresa genom åren

Väntan har varit lång men nu är det snart dags att få djupdyka in i familjen Kardashian/Jenners liv igen. Den nya reality serie The Kardashians har premiär den 14 april på Hulu, men kommer också att släppas på svenska Disney+, som tur är!

Kim utlovar smaskiga detaljer om nya relationen

Det utlovas att vi ska få hänga med i massvis av spännnade situationer. I den tidigare trailern har vi bland annat fått se sneak peeks på när Kourtney Kardashian och Travis Barker förlovar sig. Vi ska också få hänga med i Kylie Jenners andra graviditet och dessutom se material från Kim Kardashian gör sig redo för att vara gästprogramledare för Saturday night live – vilket alltså är tillfället då hon träffade den nya pojkvännen Pete Davidson.

Annons

– Tittarna kommer få se hur vi träffades, vem som kontaktade vem, hur det gick till och alla de detaljer som alla undrar över. Jag är definitivt öppen för att prata, och jag kommer definitivt förklara det, säger Kim till Variety.

Därför medverkar inte Pete Davidson i The Kardashians

Dessvärre kommer vi inte att få se Pete själv medverka i den första säsongen av serien och anledningen till det delar nu Kim med sig av.

– Jag har inte filmat med honom. Men jag är inte emot det. Det är bara inte vad han gör. Men om det skulle vara ett event som han var på så skulle han inte be om att kamerorna försvann, säger Kim till sajten och fortsätter:

– Jag tror att vi kommer att filma något väldigt spännande som kommer, men det blir inte för den här säsongen.

Nya bilden på Kim Kardashian och Pete Davidson

Det låter ändå hoppfullt gällande att få se mer av Kim och Petes relation i programmet framöver. På senaste tiden har paret dessutom visat upp sin kärlek allt mer. Nyligen publicerade Kim två bilder på Instagram från en privat middag med pojkvännen.

Annons

”Late nite snack”, skrev Kim till de två bilderna där Pete syns sitta med armarna kring henne.

Under premiären av The Kardashians tidigare i april dök turturduvorna också upp tillsammans. Pete poserade däremot inte framför kamerorna.

Se också: Se bilderna där Julia Fox och Kim Kardashian klätt sig likadant
Se också: Se bilderna där Julia Fox och Kim Kardashian klätt sig likadant

Foto: TT/Instagram @kimkardashian

Annons