Penny Parnevik om kommentarerna kring hennes gravid-utseende

PENNY PARNEVIK OM KOMMENTARERNA KRING HENNES GRAVID-UTSEENDE

Penny Parnevik väntar barn nummer två med sin stora kärlek Douglas Murray. Nu berättar hon vilka kommentarer kring hennes graviditet som skaver mest.
12 november, 2020

Penny Parnevik är gravid med sitt andra barn. I augusti 2019 fick hon och fästmannen Douglas Murray sitt första barn, sonen Atticus. Penny, som vi främst känner igen från tv-seSrien Parneviks, har länge pratat om att hon vill vara en ung mamma och få många barn. Så den som följt henne ett tag är nog inte förvånad över att 23-åriga Penny om några månader är tvåbarnsmamma – i mars närmare bestämt, om allt går som det ska.

Penny Parneviks oklara beslut kring andra förlossningen

Penny Parnevik har växt upp i USA, men tillbringat mycket tid i Sverige, och i år gick faktiskt flyttlasset till Stockholm. I vilket land hon kommer att föda sitt andra barn är dock fortfarande oklart. Atticus föddes i USA och Penny gillade att föda på sjukhuset där. I en intervju med mama berättar hon om hur tankarna går kring den kommande förlossningen:

– Vi har fortfarande inte bestämt oss för var vi föder. Vi är mer inne på att föda i USA eftersom vi trivdes så bra förra gången. Dessutom blir barnet automatiskt amerikansk medborgare om det föds där, vilket vore skönt. Men på grund av coronaläget kan vi inte bestämma någonting alls.

”Det kan vara jobbigt när folk säger att jag inte har någon mage”

I samma intervju får hon frågan om vilken kommentar kring graviditeten som stört henne mest är, och för Penny är det när någon säger att hon inte ser gravid ut.

– Egentligen bryr jag mig inte så mycket, men det kan vara jobbigt när folk säger att jag inte har någon mage. Jag tror att de menar det som en komplimang. Att de tycker att smal är något bra, vilket jag inte håller med om. ”Men gud, du ser inte ens gravid ut!” har jag fått höra. Då går jag och är orolig över att jag inte växer som jag ska, att det ska vara något fel på bebisen, säger hon till mama.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Gravida Elsa Hosk om insikten med dottern – veckor innan födseln

Josefine Jinders vädjan till andra mammor – veckor efter förlossningen

Därför valde Bianca att berätta om sin abort i Wahlgrens värld