Penny Parnevik om hur sonen Atticus fick sitt namn

Penny Parnevik om hur sonen Atticus fick sitt namn

Penny Parnevik är mamma till sonen Atticus. Nu berättar hon vart sonens namn kommer ifrån, och hur de nyblivna föräldrarna bestämde sig för just det namnet.
01 oktober, 2020
5 skådespelare som försökt slå igenom i musikbranschen
Slå på ljud

Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray hade planerat att gifta sig i somras, men på grund av covid-19 blev det inställt. Istället planerar paret att gifta sig nästa år. Men trots inställda bröllopsplaner har Penny och Douglas annat att glädjas åt. I Pennys mage ligger nämligen en liten person och ruvar, paret väntar sitt andra barn!

Penny och Douglas blir tvåbarnsföräldrar 2021

I augusti 2019 kom sonen Atticus till världen, och om allt går som det ska så blir han storebror nästa år.

Det var just det inställda bröllopet som var avgörande för att paret skulle försöka sig på barn nummer två. Penny Parnevik har tidigare förklarat att hon inte ville vara gravid på sitt bröllop, och när bröllopsplanerna blev framskjutna fokuserade paret på att bli gravida istället.

Penny Parnevik om var Atticus namn kommer ifrån

Den förstfödde sonen fick namnet Atticus, och när Penny Parnevik nu gästar Bathina Philipsons podcast berättar hon hur de beslöt sig för att sonen skulle heta just Atticus. Planen var först att han skulle heta något annat – men bara en vecka innan födseln ändrades det.

– Han heter Atticus för att det finns en bok i USA som heter To kill a mockingbird. De finns en karaktär i den som heter Atticus. Den här boken läste jag som tonåring, alla måste läsa den i USA. Han skulle egentligen heta Maverick, men veckan innan han föddes så tröttnade jag så otroligt mycket på det namnet, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Då köpte jag den här boken och läste den, och då skrev jag i boken att om jag får en son så ska ha heta Atticus. Och då blev det så.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Taylor Swifts gulliga present till Gigi Hadids nyfödda dotter

Justin Timberlake och Jessica Biel har blivit föräldrar igen

Amanda Seyfrieds babylycka efter sin hemliga graviditet