Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Penelopes förvandling i tredje säsongen av Familjen Bridgerton

21 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Första titten på Penelopes förvandling i tredje säsongen av Familjen Bridgerton
Produktionen av den nya säsongen av succéserien Familjen Bridgerton är i full gång. I en ny teaservideo avslöjas förvandlingar och nya ansikten i den kommande säsongen, bland annat Penelopes nya glamorösa look.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 serier där skådespelare har bytts utBrand logo
Se 5 serier där skådespelare har bytts ut

Netflix har nu släppt en ny teaservideo inför säsong tre av Familjen Bridgerton, och i den kan vi skymta Penelope Featheringtons glamorösa förvandling. Hennes hår är uppsatt i en vacker håruppsättning och hennes sminkning är utöver det vanliga. Denna förvandling är däremot ingen överraskning för fans av Familjen Bridgerton-böckerna, eftersom att författaren Julia Quinn introducerar Penelopes nya look i böckerna.

Nicola Coughlan som spelar Penelope har tidigare berättat för E! att säsong tre kommer vara annorlunda. Tittarna kommer nämligen få se när hennes karaktär växer upp och hittar sig själv.

Naturligtvis är Penelope inte den enda som kommer få en förvandling i serien. Luke Newton, Colin Bridgerton, kommer också bli mer vuxen och hitta sin väg i livet.

– Jag såg en bild på Luke från en styling i dag och de har tagit honom från pojkband till en riktig man, säger hon till E!.

Inspelningen av nya säsongen är i full gång

DET KOMMER NYA SÄSONGEN av Familjen Bridgerton ATT HANDLA OM

Så, exakt vad kan tittarna förvänta sig inför den kommande säsongen?

Annons

Enligt Netflix följer säsong tre Penelope när hon äntligen går vidare från sin Colin-förälskelse, efter hans elaka kommentarer i slutet av säsong två.

Men hon har dock bestämt sig för att det är dags att hitta en make. Och helst en som kommer att ge henne tillräckligt med andrum för att fortsätta sitt dubbla liv som Lady Whistledown, långt bort från hennes mor och systrar.

Samtidigt är Colin ivrig att vinna tillbaka Penelopes vänskap och erbjuder sig att vara en mentor åt henne under sitt letande av en make. Men när Colins lektioner börjar fungera lite för bra så måste han brottas med om hans känslor för Penelope verkligen bara är vänskapliga.

Nya skådespelare i säsong 3

Men det slutar inte bara vid Penelope och Colin. Det är också flera nya ansikten som vi kommer att få bekanta oss med i den kommande säsongen.

Netflix har återskapat Francesca Bridgertons karaktär efter Ruby Stokes avgång. Skådespelerskan Hannah Dodd kommer att ersätta Stokes, som lämnade serien för att spela i Netflix kommande show Lockwood & Co.

Annons

Familjen Bridgertons officiella Twitter-konto bekräftade nyheten den 12 maj och skrev:

"Det enda som Bridgerton älskar mer än en skandal är ett firande. Vi välkomnar med glädje den nyaste medlemmen till Bridgerton-familjen."

Hannah Dodd tar över rollen som Francesca Bridgerton.

Nya ansikten som vi kommer få ta del av i den nya säsongen är skådespelarna Daniel Francis, Sam Philips och James Phoon. Skådespelarna kommer att spela tre kvalificerade ungkarlar, som kommer in precis när Penelope Featherington kommer över sin långvariga förälskelse i Colin Bridgerton.

Inspelningen av den nya säsongen är i full gång men det är fortfarande oklart när vi kommer få se den nya säsongen på Netflix!

Se nedan för att ta del av den nya säsongen!

Foto: TT

Annons