Peg Parnevik om relationen till Filip Lamprecht efter uppbrottet

peg parnevik

Peg Parnevik är mån om sin relation till exet Filip Lamprecht. I podcasten Pillowtalk berättar hon nu om orden hon ville få sagt till honom efter alla år som par.
02 juli, 2021
TV: Se 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste
0:46

Efter reklamen: TV: Se 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

(0:46)

Slå på ljud

– För mig är det här någonting jag har sörjt länge nu. Det är någonting jag har gått igenom ett tag och det är därför jag har mått så dåligt, säger Peg Parnevik, 25, i podcasten Pillowtalk när hon och systern Penny, 24, kommer in på Pegs uppbrott från Fiilp Lamprecht, 24.

Peg Parnevik har den senaste veckan postat flera bilder i sina sociala kanaler där hon visar upp en ny kille som hon börjat dejta. En av bilderna visar en puss mellan de två.

– Jag får känslan av att folk tycker väldigt synd om Filip. Att jag har gått vidare, att det kanske är lite snabbt och ”vad gör hon?”, ”dom var tillsammans så länge”, ”gud hon är galen”, ”nu går hon vidare”, fortsätter Peg.

– Förlåt, det är noll synd om Filip, men jaja, inflikar Penny.

Systrarna kommer sedan in på hur Peg och Filips relation ser ut idag.

Pegs mess till Filip: ”Tack”

Peg berättar att hon och Filip ”är fine”. För en dryg vecka sedan skickade Peg ett mess till Filip och tackade honom för tiden de haft ihop.

– Det har varit väldigt kaosigt, väldigt chaotic, och inte så bra väldigt länge, efter allt det här. Det är inte förens nu de senaste veckorna som vi har kunnat bli vänner på riktigt, säger Peg.

– Jag skrev till honom. Jag sa: ”Hej! Jag insåg att vi har inte sagt till varandra tack för alla åren, alla minnen och allt vi har varit med om. Det har varit knas men jag vill honor det vi hade, tack. Du kommer alltid vara en av mina stora kärlekar och du kommer alltid finnas i mitt liv, för jag vill det”. Jag sa ”oavsett vad som har hänt, jag kommer inte glömma vad som har hänt, min familj kommer inte glömma vad som har hänt, men jag har valt att gå vidare, jag har valt dig som vän. Och det är det som är viktigt”.

Filip Lamprechts svar till Peg Parnevik

Peg berättar vidare att Filip svarat på hennes meddelande.

– Han sa samma sak, han sa ”Ah shit, det är så sant. Jag har inte tänkt så, för jag har tänkt att åren inte är över för att jag vill alltid att du ska finnas i mitt liv”. Men han sa ”ja tack för allt” och ”det har varit så fint” och ”jag är så glad” och whatever. Så sa vi det och det var så healthy.

– Allting är fine mellan oss men jag vill bara få det sagt, säger Peg.

Både Peg och Penny konstaterar sedan att många tycks tro att det är synd om Filip efter uppbrottet, systrarna menar att det är det knappast. Peg har vid upprepande tillfällen tidigare konstaterat att det finns en historia bakom uppbrottet som allmänheten inte känner till. Detta poängterar hon på nytt i podden med orden:

– Ni har ingen aning om vad som hände. Ni har fucking ingen aning hur han är egentligen, säger Peg till lyssnarna.

Foto: Instagram