Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Peg Parnevik berättar om anledningen till tystnaden och dåliga måendet

21 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
Peg Parnevik har varit öppen med att hon de senaste månaderna inte mått så bra. I samband med pojkvännens Filips medverkan i Let's dance tog Peg en paus från sina sociala medier, bland annat på grund av att hon fick en hel del elaka kommentarer. ”Det har hänt så mycket mer drama som jag inte kommer att säga”, säger hon nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

Det är ingen hemlighet att Peg Parnevik haft tunga månader bakom sig. På sina sociala kanaler har hon berättat att hon inte alls mår bra, och hon har bland annat tagit en paus från sina sociala medier på grund av sitt mående.

I samma veva som hennes partner Filip Lamprecht dansade sin första lördag i Let's dance på TV4, så fick Peg motta en hel del elaka kommentarer från folk som lade sig i deras relation. Och trots att både hon och Filip röt ifrån och bad om att dessa elakheter skulle sluta, så fortsatte det. Det var en stor anledning till att Peg valde att ta några dagar off från sina sociala medier.

Annons

Pegs tystnad om Filips vinst i Let's dance

Något som också uppmärksammats under den här tiden var att Peg slutade följa sin pojkvän Filip på Instagram ett tag. Det fick flera att undra hur det egentligen stod till mellan paret. Men Filip har i intervjuer ett flertal gånger sagt att de fortfarande är ett par. Och Pegs avföljning varade inte så länge, efter någon vecka fanns hon bland hans följarskara igen.

Filip Lamprecht dansade inte bara i premiäravsnittet av årets säsong av Let's dance. Han dansade sig igenom alla lördagar och stod tillslut som vinnare av tävlingen, precis som hans mamma Kristin Kaspersen gjort två år tidigare.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht.

Filip och danspartnern Linn Hegdals lycka var så klart total efter vinsten, och dansparet har gratulerats av många. Men någon som inte kommenterat vinsten offentligt överhuvudtaget är Peg Parnevik.

Annons

Peg Parnevik: ”Hänt mycket mer drama som jag inte kommer säga”

I ett nytt avsnitt av podcasten Pillowtalk som Peg driver ihop med systern Penny Parnevik, berättar Peg om hur dåligt hon mått de senaste veckorna, något som hon beskriver som den ”lägsta platsen hon varit på någonsin”.

– Jag har mått så dåligt. Det känns som att jag har attraherat, som att jag varit som en magnet, till drama, otur och skit. Och så har jag lite känt att det är mitt egna fel. För om man går in och känner att allting är dåligt, då blir det att man ser fel i allt, säger Peg Parnevik.

Men det finns också mycket annat som hänt den senaste tiden som har tyngt henne, som Peg valt att inte berätta.

– Det har varit otur, på otur, på otur. Det har hänt så mycket mer drama som jag inte kommer att säga i podden, för det är privat. Men jag har bara hamnat i småtjafs med typ alla, allting som kunde gå fel har gått fel, superkonstiga saker, förklarar hon.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons