Peg Parnevik om nya kärleken: ”Tror att det är the one”

06 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Peg Parnevik
I våras berättade Peg Parnevik att det tagit slut med dåvarande pojkvännen Jesper Niklasson. Men nu avslöjar Peg att hon hittat kärleken på nytt. ”Jag är kär” säger artisten på Rockbjörnens röda matta.
Annons
Peg Parnevik öppnar upp om nya musikprojektet: "Lite fuck you"
Peg Parnevik öppnar upp om nya musikprojektet: "Lite fuck you"

I april gick Peg Parnevik ut och berättade om uppbrottet från Jesper Niklasson i sin podcast Peg & Penny.

– Jag fattar att det är svårt att vara i en relation med mig för jag tror folk får en idé av vem jag är och sen när de får se verkligheten och bakom kulisserna, it’s not that pretty, förklarade artisten.

Men berättar Peg de glada nyheterna att hon har hittat kärleken på nytt.

Peg Parnevik om nya kärleken

På årets Rockbjörnen berättar Peg Parnevik hur det går i kärlekslivet.

– Jag är kär, avslöjar hon till Aftonbladet.

Peg berättar också att hon egentligen inte tänkt gå in i en relation utan vara singel ett tag, men att det inte blev som hon tänkt sig. Hon berättar att hon träffat en ny kille via en dejtningapp och att deras förhållande nyligen blev officiellt.

Annons

– Det är jättenytt, vi har träffats ett tag men nu är det officiellt.

I intervjun berättar Peg om känslorna för sin nya pojkvän och att det tog lite tid att landa i relationen, och att hon varit försiktig med att visa upp sin nya kärlek offentligt.

– Jag tror att det har tagit mig en stund att landa i det. Innan har det varit så här, visa upp det för alla, prata om det i podden, det har blivit jätteofficiellt. Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubblan, säger Peg.

Peg Parnevik.
Peg Parnevik.

Vem är Peg Parneviks nya kille?

Killen som Peg fallit för har kunnat skymtas vid ett fåtal tillfällen på artistens Instagram. Men Peg förklarar också att hon vill hålla honom lite utanför rampljuset, eftersom hennes senaste uppbrott varit väldigt offentliga.

Annons

– Det är därför jag tar det ganska försiktigt. Men jag är ganska transparent med alla och vill dela med mig om saker på Instagram och så, så jag försöker hitta en balans. Jag behöver inte säga allt, men jag vill ändå vara öppen, säger Peg Parnevik.

Källa: Aftonbladet

Foto: TT

ELLE utmanar Peg Parnevik i ett SMB-quiz
ELLE utmanar Peg Parnevik i ett SMB-quiz
Annons
Innehåller annonslänkar