Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Peg Parnevik berättar om skönhetsingreppen

18 feb, 2021 
AvElin Jonsson
peg parnevik om fillers
Fram tills nu har kändis-dottern tillika tv-personligheten Peg Parnevik valt att hålla tyst om sina skönhetsingrepp, och läppinjektioner. Nu berättar hon varför!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

I ett öppet snack om ”fillers, skönhet och ideal” avslöjar nu Peg Parnevik att hon gjort en del skönhetsingrepp.

– Jag säger det bara rakt ut, jag har gjort fillers, säger Peg Parnevik till sin syrra Penny Parnevik som snabbt svarar upp med ett ”No shit...”

Peg Parnevik säger även att hon valt att inte berätta om sina läpp-fillers tidigare, för varken släkten eller folk som frågat henne på sociala medier.

– Det är ju en unik kvinno-grej, alltså okej nu generaliserar jag lite. Men det är ju så, dels att man ska sträva efter ett ideal som är helt orimligt och omöjlig, men också att när man försöker göra det så framställs man som dum, säger hon i podcasten Pillowtalk med Peg och Penny.

Därför har inte Peg Parnevik berättat om läpp-injektionerna

Syster Penny Parnevik har tidigare varit emot fillers, men nu har hon valt att vara mer öppen och ”o-dömande” kring fenomenet. Peg Parnevik berättar mer om sina ideal, tankar om hur hon ser ut och hur det kommer sig att hon valde att inte berätta om läpp-injektionen tidigare.

Annons

– När jag bestämde mig för att göra fillers, det är ju väldigt svårt för man vill ju som feminist och som offentlig person vara en förebild. Men jag är ju också bara människa. Jag förstår varför fillers är problematiskt, eller speciellt om man inte berättar. För vi lever ju i ett samhälle och ett patriarkat, och man måste verkligen tänka efter om ”det här är något JAG vill eller är det något för att jag känner av press”, säger Peg Parnevik och fortsätter:

– Jag gjorde fillers, och jag är nöjd med det. Och varför jag inte berättade är för att dels jag måste inte berätta allt för hela världen, säger hon och fortsätter förklara att hon tycker det är problematiskt eftersom hon känt sig lite oärlig.

Peg Parnevik: ”koko-bananas på fillers...!”

Peg Parnevik låter lyssnarna veta att hon tycker att vi lever i en värld med skeva ideal, och i en värld där kvinnor och tjejers utseende hela tiden ägs av andras ögon. Och vad gäller fillers höjer hon även ett varningens finger, för det är inte bara att kliva in på en salong och sticka in lite nålar och plötsligt bli ”snyggare” – det är ett medicinskt ingrepp.

Annons

– Vi måste ändra retoriken om hur och när vi gör det, jag har stört mig på folk på sociala medier som gör samarbeten med olika företag och marknadsför fillers. Retoriken är typ: ”Det är så enkelt, det är bara att gå dit på din lunchpaus. Det går så snabbt och sedan är du så snygg och redo att gå ut och möta dagen”, säger Peg och menar att processen egentligen borde vara lite svårare och slår fast att det är ett medicinskt ingrepp.

Samtidigt är hon splittrad, för Peg vill även att alla ska göra som de vill:

– Det är min kropp, om jag vill gå koko-bananas på fillers så ska jag göra det.

Penny Parnevik säger även att hon testat fillers, i näsan för en tid sedan men hon kände inte att resultatet var något spektakulärt och valde därför att inte fortsätta.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Gravida Penny Parnevik berättar om känslorna efter sjukhusbesöket

Penny Parnevik till sjukhus – en månad innan förlossningen

Jubel efter Peg Parneviks hårförvandling – se den här

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons