Gravida Penny Parnevik om känslorna efter sjukhusbesöket

GRAVIDA PENNY PARNEVIKS FÖRSTA ORD EFTER SJUKHUSBESÖKET

Penny Parnevik och Douglas Murray väntar sitt andra barn, som bara om några veckor väntas kika ut. Men under helgen hände något som gjorde att Penny behövde läggas in på sjukhus. Nu berättar hon om känslorna efteråt.
02 februari, 2021

Penny Parnevik är gravid med sitt andra barn. I augusti 2019 blev hon och Douglas Murray föräldrar till sonen Atticus. Den första mars är Penny Parnevik beräknad att föda igen, med andra ord är det inte långt kvar nu innan hon blir tvåbarnsmamma.

Gravida Penny Parnevik till sjukhus

Under helgen som var delade Penny Parnevik med sig av bilder från en sjukhussäng, där hon förklarade att hon varit med om något otäckt.

”A little bit of a scary weekend”, börjar hon ett inlägg på Instagram och berättar sedan att det trots allt gått bra, vad som ska ha hänt berättar hon däremot inte. Hon fortsätter:

”Jag mår bra och bebisen är kvar i magen förhoppningsvis ett litet tag till”.

Hon passar också på att tacka sjukhuset och personalen som hjälpt henne.

”Ni har varit helt underbara hela helgen. Vi ses snart igen på kanske ett mindre dramatiskt sätt, haha! Och jag är så tacksam att jag har världens bästa familj som ställer upp för Atticus. Heja familj och heja svenska sjukvården”.

Penny Parnevik om känslorna efter sjukhusbesöket

Hon har efter händelsen stöttats av många, bland annat av mamma Mia Parnevik som delat ett Instagram-inlägg där hon skickar kärlek och styrka till sin dotter, och till sjukvården.

”Barnet och mamman mår bra nu och det är så läskigt att vara på andra sidan Atlanten när sådana här saker händer”, skriver Mia bland annat i inlägget.

I ett nytt inlägg berättar Penny Parnevik om känslorna efter sjukhusbesöket.

”Har alltid tagit stolthet i hur ”chill” jag är med graviditet men efter fredag så har oron för baby tar över mina tankar! Helt normalt så klart och känner mig redo att få träffa den här ”drama baby” och veta att hen mår bra ”, skriver Penny Parnevik.

Foto: Instagram, TT

LÄS MER:

Ellinor Bjurström väntar sitt andra barn – första orden om graviditeten

Elsa Hosk visar upp dotterns rum i nya lyxiga huset

Gravida Penny Parnevik hyllas för sin viktiga uppmaning till barnmorskan