Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Pamela Andersons äldsta son Brandon Thomas Lee om missbruket

22 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Pamela Anderson med sonen
Pamela Anderson har tidigare uttryckt att hon vill att hennes barn ska ha friheten att experimentera med droger. Men för Andersons äldsta son, Brandon, gick det så långt att han började missbruka alkohol och droger.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Pamela Andersons stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Pamela Andersons stilresa genom åren

Det var i ett blogginlägg från 2015 som Pamela Anderson skrev uppriktigt om hur hon vill att hennes barn ska ha friheten att experimentera med droger.

Anderson, som har sönerna Brandon Thomas Lee och Dylan Jagger Lee med exmaken Tommy Lee, skrev i ett blogginlägg med titeln "Intuitive Parenting" att hon vill att hennes söner ska lära sig att äta rätt, hedra deras instinkter och att aldrig mobba. Men det var en specifik lektion som väckte mycket kontrovers.

Pamela om att låta sina barn experimentera med droger

Den ikoniska skådespelaren hoppades att hennes barn skulle lära sig självdisciplin genom att låta de dricka alkohol och experimentera med droger, med måtta. Även om ett sådant val vanligtvis skulle mötas med förvirring, hävdade Anderson att hon hade stor tilltro till sina barn.

– Jag tror verkligen på mina barn. Mina barn har haft en bra grund, de har sett världen, förklarade Anderson i en intervju med FOX om hennes föräldraskap. De har gjort fantastiska val och de är verkligen smarta människor.

Annons

Pamelas äldsta son led av missbruk

Men Andersons äldsta son, Brandon, har missbrukat alkohol och droger – något han öppnade upp sig om fyra år efter sin mammas blogginlägg.

Det var i en intervju med News Corp 2019 som Brandon avslöjade att han var nykter, och sa att hans festande livsstil gjorde honom olycklig och fick honom att fatta helt fel beslut.

– Jag tog inte de bästa besluten, jag ville verkligen lyckas i karriären, och alla dessa saker tog sig in i mitt huvud och stoppade mig från mina mål, sa han.

SE OCKSÅ: 5 saker du kanske inte visste om Pamela AndersonBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker du kanske inte visste om Pamela Anderson

I en gemensam intervju med sin bror Dylan Jagger Lee, berättade Brandon mer om sitt alkoholberoende.

– För tre år sedan var jag på en av de mörkaste platserna i hela mitt liv. Jag ville inte lämna min lägenhet. Jag kunde inte göra någonting, sa han till Interview. Men enda sedan jag blev nykter känner jag bara att allt har blivit bättre. Jag har blivit en bättre skådespelare och människa.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons