Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

5 av historiens mest ikoniska rockpar genom tiderna

21 jun, 2022 
AvEmma Castman
Rockpar som varit tillsammans
I decennier har rockstjärnor och supermodeller hittat kärleken i varandra. Här listar vi några av historiens mest ikoniska par!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 5 av historiens mest ikoniska rockpar genom tidernaBrand logo
VIDEO: 5 av historiens mest ikoniska rockpar genom tiderna

Iman och David Bowie, Pamela Anderson och Tommy Lee, Kate Moss och Pete Doherty. Ja, rockstjärnor och supermodeller verkar onekligen vara en grej. Spana in fem exempel på ikoniska par här!

Ikoniska rock- och modellpar

Iman och David Bowie

Iman och David Bowie

1990 började Iman och David Bowie att dejta. Två år senare gifte de sig och 2000 fick de en dotter tillsammans. 2016 avled Bowie efter att ha diagnostiserats med levercancer 18 månader tidigare.

Annons

I senare intervjuer har Iman sagt att hon aldrig kommer att gifta sig igen och att David alltid kommer att vara hennes man. Paret var tillsammans i 26 år.

Patti Hansen och Keith Richards

Patti Hansen och Keith Richards

Rolling Stones-stjärnan Keith Richards och den amerikanska modellen Patti Hansen besitter ett av rockvärldens mest långvariga äktenskap. De träffades 1979 och är fortfarande gifta. Paret har två barn tillsammans.

Pamela Anderson och Tommy Lee

Pamela Anderson och Tommy Lee

Pamela Anderson och Tommy Lee är utan tvekan ett av rockhistoriens mest vilda par. Deras av-och-på-relation varade i 16 år, och även om förhållandet tog slut har de kallat varandra ”sina livskärlekar” i intervjuer. Paret har två barn tillsammans.

Annons

Kate Moss och Pete Doherty

Kate Moss och Pete Doherty

Även om Kate Moss och Pete Dohertys romans var kortlivad dokumenterades den flitigt av paparazzis. Paret träffades 2005 och uppmärksammades mycket på grund av deras vilda partyliv. Kate och Pete vara förlovade en kort stund och gick sedan skilda vägar 2007.

Harry Styles och Kendall Jenner

Harry Styles och Kendall Jenner

Sist men inte minst, Harry Styles och Kendall Jenner. För även om paret aldrig bekräftade sin romans är de ett modernt exempel på rockmodellpar som vi sent kommer att glömma. Paret sågs första gången 2013 och ska ha haft ett av-och-på-förhållande i tre år.

Artikelinspiration: Insider

Foto: TT

SE OCKSÅ: Se kändisparen som varit tillsammans längeBrand logo
SE OCKSÅ: Se kändisparen som varit tillsammans länge

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons