Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Oväntade detaljen om Bennifers återförening

09 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Ben Affleck och Jennifer Lopez 2022 och 2002
Två år har gått sedan Hollywoods älsklingspar Jennifer Lopez och Ben Affleck återförenades. Nu berättar Jennifer Lopez mamma att hon kan haft ett finger med i spelet för att de skulle hitta tillbaka till varandra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

Jennifer Lopez och Ben Affleck träffades först 2001 i samband med inspelningen av filmen Gigli. Paret blev sedan snabbt ett av Hollywoods mest omtalade par, och skymtades ofta i offentligheten. 2002 gick Ben ner på knä och friade till Jennifer Lopez med en rosa diamant, som sägs ha kostat 2,5 miljoner dollar, men paret hann aldrig gå ner för altaret. I januari 2004 kom nämligen beskedet att de avbrutit förlovningen och gått skilda vägar. 20 år senare hittade paret tillbaka till varandra igen, och fansen kan inte sluta fascineras över deras kärlekshistoria.

JENNIFER LOPEZ OM HENNES OCH BENS KÄRLEKSHISTORIA

I en intervju med Today berättade Jennifer Lopez nyligen om sitt nästkommade album This Is Me, som handlar om kärleksresan med Ben Affleck.

Annons

– Jag har gått igenom en otrolig resa i mitt liv de senaste 20 åren och jag har växt mycket. Albumet handlar om att verkligen fånga de stunderna i livet, att bli kär och ha det ögonblicket, sedan 20 år senare försöka fånga vad det var, som ju var en helt annan sak då.

Hon berättade också om familjelivet idag och att Ben blivit en fadersfigur för tvillingarna Emme och Max, som J.Lo har från sitt tidigare äktenskap med Marc Anthony.

– De älskar Ben. Han är en fantastisk pappa och en fantastisk fadersfigur för tvillingarna. Han har tre superfina barn och så har han oss, berättade Jennifer.

Jennifer Lopez och Ben Affleck tillsammans med barnen.
Jennifer Lopez och Ben Affleck tillsammans med barnen.

J.LOS MAMMA OM BENNIFERS ÅTERFÖRENING

I intervjun med Today fick J.Lo även sällskap av sin mamma Guadalupe Rodríguez, som hyllade sin dotters kommande album samt J.Los nya film The Mother. Hon ville också passa på att säga några ord om sin dotters återförening med Ben Affleck, samt inflika att hon aldrig haft några tvivel om att Jennifer och Ben skulle hitta tillbaka till varandra.

– Jag visste alltid att de skulle bli tillsammans igen eftersom jag bad till gud i 20 år, avslöjade Guadalupe Rodríguez.

Se hela intervjun här!

Källa: Glamour, Foto: TT, Youtube

Annons