Här är innehållet i Oscars giftbags – värda över 100 000 dollar

Här är innehållet i Oscars giftbags – värda över 100 000 dollar

Myung Chun/Los Angeles Times/Shu
Även om du inte kammar hem något pris på Oscarsgalan slipper du gå hem tomhänt. De nominerade skådespelarna och regissörerna får nämligen en extravagant giftbag, i år innehöll den bland annat adelstitlar och "föryngringsingrepp"... Se hela listan nedan!
31 mars, 2022

På Oscarsgalan prisas årets bästa skådespelare och regissörer – men de som förlorar slipper gå hem tomhänta. PR-byrån Distinctive Assets delar varje år ut sin "Everybode wins"-giftbag som är känd för sitt extravaganta (och dyra!) innehåll. Värdet på årets gåvor är värda nästan 140 000 dollar, och de delades ut till alla skådespelare och regissörer som nominerats på galan.

Efter Will Smiths slag på Oscarsgalan – krismöte och offentlig ursäkt

Så vad gick Denzel Washington, Kristen Stewart och de andra nominerade hem med? Mixat med mer klassiskt innehåll som snacks och beautyprodukter hittade man bland annat varsin en bit land i Skottland (!) och ett presentkort på fettsugning av armarna. Precis vad man alltid önskat sig! Fortsätt läsa för att se resten av det påkostade innehållet.

Turin Castle i Skottland.

Det innehöll de Oscars-nominerades giftbag

  • Tre nätters övernattning på Skotska Turin Castle till ett värde av 50 000 dollar. Vistelsen är inspirerad av Oscars-nominerade The Tragedy of Macbeth och inkluderar självklart butler-service och en välkomstceremoni med säckpipor.
  • En liten bit land i Skottland samt titlarna Lord och Lady av Glencoe. Gåvan kommer från ett företag som heter Highland Titles som jobbar för att konservera naturen i Skottland.
  • Presentkort på fettsugningsingreppet "Celebrity Arms" av Dr. Thomas Su värt 12 000 dollar.
  • Fyra nätters övernattning på lyx-spa-resorten Golden Door i Kalifornien för två personer till ett värde av 15 000 dollar.
  • Behandlingar och "föryngringsingrepp" till ett värde av 10 000 dollar hos plastikkirurgen Konstantin Vasyukevich.
  • Hemrenovering för 25 000 dollar från Los Angeles-baserade företaget Maison Construction.

Är det verkligen helt gratis?

Ja, hela giftbagen är gratis och delas ut till de nominerade i kategorierna bästa kvinnliga huvudroll, bästa manliga huvudroll, bästa kvinnliga biroll, bästa manliga biroll samt bästa regi.

Dock rapporterar det amerikanska skatteverket att gåvorna räknas som beskattningsbar inkomst. Men att endast behöva betala skatt på en bjudresa till ett skotskt slott låter fortfarande som en ganska bra deal enligt oss!

Se kändisarna på röda mattan här

Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan
2:40

Efter reklamen: Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan

(2:40)

Slå på ljud

Foto: TT, Turin Castle