Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Det fanns i Oscarsgalans goodiebag 2023

13 mar, 2023 
AvEmma Castman
Det fanns i Oscarsgalans goodiebag 2023
Många menar att Oscarsgalans goodiebag är lika spännande som galan själv – och vi är benägna att hålla med. Innehållet är nämligen något alldeles extra. Se här!
Annons
Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattan

Även om Ruben Östlund och Ludwig Göransson inte nådde hela vägen fram på årets Oscarsgala och kammade hem den åtråvärda statyetten, behövde de inte gå tomhänta från festen. Varje år tilldelas de nominerade nämligen en lyxig goodiebag – som verkligen är något utöver det vanliga.

Goodiebagen kallas för ”Everyone Wins”, och har under årens gång innehållit allt från exklusiva resor och lyxiga PT-timmar till badbomber i äkta guld och privatlektioner i ekonomi och investering. Värdet varierar från år till år, och offentliggörs inte alltid, men enligt uppgifter ska årets påse vara värd över 1,5 miljoner svenska kronor.

Annons

Årets goodiebag på Oscarsgalan

Så, vad innehöll den exklusiva goodiebagen i år? Här listar vi exempel på gåvor som gästerna fick med sig hem!

En bit mark i Australien

Ja, du läste rätt – en bit mark! Enligt bland annat The Guardian överraskades de som nominerats till priset för bästa skådespelare, bästa skådespelerska och bästa regissör med en bit mark i Australien. Plätten ska ligga i Queensland och vara till förmån för markvård och bevarandeinsatser.

Semesterresa till Kanada, värd över 400 000 kronor

Enligt Forbes är det här den mest värdefulla gåvan i årets goodiebag. Resan går som sagt till Kanada, och där får de nominerade möjligheten att bo på en lyxig skogsfastighet med extra allt.

3-dagarstur till Italien

Det blir en hel del resor för de Oscarsnominerade. Förutom semestertrippen till Kanada får de även möjligheten att åka på en miniweekend till den italienska vulkanön Ischia.

Ätbar massageolja

Ja, varför inte...

Japanskt mjölkbröd

Från en lyxig semesterresa till en limpa bröd. Innehållet i årets goodiebag varierar, minst sagt.

Örngott från Blush Silks

Lyxiga örngott i silke från Blush Silk.

Flip flops och resväskor

Havaianas försedde de nominerade med färgglada flip flops och resväskor.

Foto: TT

Oscarsgalan 2023: Största snackisarNA från galanBrand logo
Oscarsgalan 2023: Största snackisarNA från galan

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons