Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Olivia Wilde rasar mot nannyns uppgifter om uppbrottet

18 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Turerna kring det påstådda triangeldramat mellan Olivia Wilde, exmaken Jason Sudeikis och nya pojkvännen Harry Styles verkar inte ha fått ett slut.
Nu har en nanny till det tidigare paret givit sin version av uppbrottet – något som de tillbakavisar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För ungefär ett år sedan började Olivia Wilde, 38, dejta Harry Styles, 28. De träffades på inspelningen av hennes film Don't worry darling och kärlek uppstod och snart var de ett par.

Se: 6 saker du kanske inte visste om Olivia WildeBrand logo
Se: 6 saker du kanske inte visste om Olivia Wilde

Olivia Wilde, som både regisserar och spelare i filmen, hade precis lämnat en närmare tio år lång relation med skådespelaren och komikern Jason Sudeikis, 46.

I november för två år sedan rapporterade People att paret gått skilda vägar.

– Uppbrottet skedde i början av året. De skildes som vänner och de har fått till en jättebra föräldrarutin. Deras barn är det de prioriterar mest, och är hjärtat i familjens relation, hette det då.

Annons

Under sitt förhållande fick Olivia Wilde och Jason Sudeikis två barn, sonen Otis, född 2014, och dottern Daisy, som föddes 2016.

Wilde gick vidare och inledde ett förhållande med Harry Styles, som hon alltså träffat under inspelningen av Don't worry darling – ett par månader innan uppbrottet från Sudeikis blev känt. Det gjorde att folk började spekulera i om det var så att hon avslutat förhållandet med exet innan hon började hänga med den tidigare One direction-medlemmen.

Wildes första ord om otrohetsryktet

Förra månaden kommenterade Olivia Wilde ryktena i en intervju med Vanity fair.

– Det är verkligen skitsnack, att jag skulle ha lämnat Jason för Harry är helt fel. Vår relation var över långt innan jag träffade Harry, säger hon.

– Som alla andra förhållanden som tar slut så tog det inte slut över en natt. Jason och jag hade tråkigt nog en väldigt jobbig resa, och vi avslutade officiellt relationen i början av pandemin. Vi uppfostrade två barn i lockdown, så under den tiden var vi föräldrar tillsammans, fortsätter Olivia Wilde och tillägger:

Annons

– När det stod klart att det inte längre var bra för barnen att vi bodde ihop så gjorde vi det ansvarsfulla och beslutade oss för att inte bo tillsammans. För vi skulle vara bättre föräldrar som vänner som bor i varsina hus.

”Grova anklagelser”

Nyligen fick en tidigare barnflicka ut i Daily mail och gav en mörkare bild av uppbrottet. Enligt nannyn ska Ted Lasso-stjärnan ha blivit hjärtekrossad av uppbrottet som ska ha kommit som en blixt från klar himmel. Hon säger också att han en gång ska ha lagt sig under Wildes bil för att hindra henne från att lämna hemmet.

Så här har det inte gått till enligt ex-paret, som tillbakavisar det hela.

”Som föräldrar är det väldigt upprörande att få höra att en tidigare nanny till våra små barn har valt att rikta sådana falska och grova anklagelser mot oss”, säger paret i en gemensamt uttalande till People och fortsätter:

”Nu kommer vi att fortsätta fokusera på att uppfostra och skydda våra barn och hoppas att hon nu väljer att lämna vår familj ifred”.

Se gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022Brand logo
Se gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons