Nya uppgifter om Brad Pitt och Lykke Lis hemliga romans – allt vi vet

lykke-li-brad-pitt-dejt-

Nu har romansryktet mellan Brad Pitt och Lykke Li blommat upp igen.
Enligt uppgifter ”ska det hela gått under radarn” eftersom de är grannar och då kan smyga över till varandra utan att fastna på bild.
Här är allt vi vet om romansen!
27 januari, 2022
Romansryktet: Brad Pitt dejtar Lykke Li
0:49

Efter reklamen: Romansryktet: Brad Pitt dejtar Lykke Li

(0:49)

Slå på ljud

Under sommaren gick romansryktet om Brad Pitt, 58, och svenska artisten Lykke Li, 35, hett. Då lät det om den påstådda romansen i amerikanska medier. Skvallerkontot Deux Moi publicerade ett Instagram-inlägg om hur det pratats om att Brad Pitt och Lykke Lis dejter i en podcast, och att de har setts ihop – och fångats på bild tillsammans. Dock dök aldrig denna bild upp, men den eventuella romansen pratades det om i alla fall.

”Brad Pitt är Lykke Lis nya pojkvän”

Hemma i Sverige, långt från Hollywood, tog Fanny Klefelt bladet från munnen och avslöjade att hon minsann visste att Lykke och Brad dejtade.

– Vill ni höra mitt skvaller?, sa Fanny Klefelt i radioprogrammet Gott Snack och fortsatte:

– Det är Lykke Lis nya pojkvän. Brad Pitt. Var så goda, avslöjade hon.

Senare i Expressen förklarade hon att hon hört om romansen ”via två oberoende källor”, men samtidigt gjorde hon klart att det inte rörde sig om någon förstahandsinformation. Utan att hon hört det via ”någon som känner någon, som känner någon.”

artisten lykke li

Lykke Li showar loss i Hyde Park i London sommaren 2019.

Lykke Li och Brad Pitt är grannar

Och nu har dejtingryktet mellan Brad Pitt och Lykke Li blommat upp igen. Både The Sun och Hollywood Life rapporterar om romansen, vilken enligt uppgifter också ska ha fått fart eftersom artisten och skådisen är grannar och bara bor ett stenkast ifrån varandra.

– Brad och Lykke har kunnat flyga under radarn så enkelt eftersom att de är grannar, säger en uppgiftslämnare till tidningen The Sun.

– Det har fungerat perfekt för Brad, att ha någon så nära, fortsätter källan.

Lykke Li om exmaken Jeff

2018 separerade Lykke Li från producenten Jeff Bhasker, 47, tillsammans har de sonen Dion. Relationen mellan exen är idag fortsatt god.

– Vi är så goda vänner vi bara kan vara. Vi är föräldrar tillsammans. Och min musik handlar om mitt liv, så… Det är en komplicerad situation, men det är typiskt mig och jag är tacksam för allt som jag tar mig för i livet, berättade Lykke Li i en intervju med Svenska Dagbladet då.

Ännu inga kommentarer om romansen

Varken Lykke Li som flyttade till LA 2012, eller Brad Pitt som bott i Hollywood ett bra tag, har ännu kommenterat kärleksryktet som nu gått hett sedan sommaren.

Brad Pitt out and about i New York i januari i fjol.

Foto: TT/Instagram