Därför ryktas det om att Brad Pitt och Lykke Li dejtar

Därför ryktas det om att Brad Pitt och Lykke Li dejtar

Dejtar Lykke Li och Brad Pitt? Ja, det är i alla fall vad det ryktas om just nu. Här är allt vi vet om den påstådda romansen!
30 juni, 2021
Romansryktet: Brad Pitt dejtar Lykke Li
0:49

Efter reklamen: Romansryktet: Brad Pitt dejtar Lykke Li

(0:49)

Slå på ljud

Att Brad Pitt och svenska artisten Lykke Li dejtar är nu ett rykte som blossat upp de senaste veckorna. Det skrivs om den påstådda romansen i amerikanska medier, och skvallerkontot Deuxmoi publicerade ett Instagram-inlägg med meddelanden om att det pratats om att Brad Pitt och Lykke Li dejtar i en podcast, och att de har setts ihop – och fångats på bild tillsammans.

Om det nu är Lykke Li som Brad Pitt fångats på bild ihop med är svårt att säga, men att det har pratats om deras romans i en podcast stämmer mycket bra.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Ryktet om att Brad Pitt och Lykke Li dejtar

Det var i radioprogrammet Gott snack som skådespelaren Fanny Klefelt delade med sig av vad hon hört om Lykke Li och Brad Pitts relation.

– Vill ni höra mitt skvaller?, sa Fanny Klefelt i radioprogrammet, och fortsatte:

– Det är Lykke Lis nya pojkvän. Brad Pitt. Var så goda.

Skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt var lång och trasslig.

För Expressen berättar Fanny hur hon fått nys om den ryktade romansen.

– Jag har hört detta från två oberoende källor, däremot har ingen av dem förstahandsinformation. Du vet, någon som känner någon, som känner någon, förklarar Fanny Klefelt.

På sociala medier diskuteras nu deras relation en hel del, och i kommentarsfälten på Lykke Lis Instagram är det flera som undrar om ryktet stämmer.

Lykke Lis separation

2018 separerade Lykke Li från producenten Jeff Bhasker, som hon har sonen Dion ihop med.

– Jag och Jeff lever inte tillsammans längre. Vi har separerat, men är så goda vänner vi bara kan vara. Vi är föräldrar tillsammans. Och min musik handlar om mitt liv, så… Det är en komplicerad situation, men det är typiskt mig och jag är tacksam för allt som jag tar mig för i livet, berättade Lykke Li i en intervju med Svenska Dagbladet då.

Lykke Li och exet Jeff Bhasker.

Foto: TT