Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Nya trailern visar heta scener i Queen Charlotte: A Bridgerton story

17 feb, 2023 
AvLouise Berglund
Queen Charlotte: A Bridgerton story på Netflix
Heta scener på väg mot makten. Netflix har släppt en teaser trailer till Queen Charlotte: A Bridgerton story – spinoffen som utspelar sig innan kärlekshistorierna i originalserien Bridgerton.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

Netflix Bridgerton-universum blir allt större. En tredje säsong om Colin och Penelopes kärlekshistoria är på väg och dessutom har man redan meddelat att det kommer en fjärde säsong.

Samtidigt är spinoffen om en av karaktärerna – drottning Charlotte, på väg. Miniserien på sex avsnitt är en prequel och utspelar sig alltså före kärlekshistorierna i Bridgerton.

Vad handlar Queen Charlotte: A Bridgerton story om?

Handlingen i Queen Charlotte: A Bridgerton story kommer kretsa kring drottning Charlottes väg till makten. Dessutom kommer vi få lära känna två andra kvinnliga medlemmar av the ton ännu närmare: Lady Danbury och Violet Bridgerton.

Annons

Golda Rosheuvel som spelar drottningen i Bridgerton kommer synas i tv-serien. Även Adjoa Andoh som spelar Lady Danburu och Ruth Gemmell som spelar Lady Violet Bridgerton kommer medverka. Rollen som den unga drottningen spelas av India Amarteifio.

Vad avslöjas i trailern till QUEEN CHARLOTTE: A BRIDGERTON STORY?

I mitten av februari släppte Netflix en teaser på spinoffen om drottningen. I den syns hur den unga drottningen träffar sin George. Dessutom verkar säsongen bli sexig. Under ett kort segment syns en het sexscen mellan Charlotte och George.

När har Charlotte: A Bridgerton story premiär?

Tv-serien om drottning Charlotte har premiär den 4 maj 2023 på Netflix.

Annons

Vad får vi se i den senaste trailern till Queen Charlotte: A Bridgerton story?

I trailer som släpptes i slutet av mars får vi bland annat se den unga drottningen Charlotte och kung George första möte. Och hur deras relation verkar gå från ett arrangerat äktenskap till en passionerad romans.

The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheterBrand logo
The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheter
Annons