Nya Gossip girl-skådisarna om stora skillnaderna mot originalserien

Nya Gossip girl-skådisarna om skillnaderna från originalserien

Vi längtar ihjäl oss efter rebooten av Gossip girl som är planerad att komma till HBO max, och i väntan på den nya tv-serien delar några av skådisarna med sig av de största skillnaderna mellan den nya serien och originalserien.
7 Saker om Gossip Girl du inte visste
Slå på ljud

Okej, hur mycket längtar vi efter den nya tappningen av Gossip girl? Vi har sett massor av bilder från inspelningarna. Ja, där sitter de i sina skoluniformer på den ikoniska The Met steps och får oss att sukta ännu mer efter att få slå på det färdiga resultatet av serien hemma i soffan. Men den som väntar på något gott, får helt enkelt vänta ett tag.

Serien är inte helt färdiginspelad än, men i en intervju med Dazed delar fyra av skådespelarna, Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Jordan Alexander och Evan Mock, med sig av vad vi kommer att få se i den nya serien.

Det skiljer nya Gossip Girl från originalserien

I den nya tappningen av Gossip girl finns det flera saker som skiljer sig från originalserien, och en tydlig förändring är att alla medverkande inte längre enbart består av vita och straighta.

– Det är viktigt för oss att inte bara prata om såna här saker, utan att också visa att det är helt normala saker som tonåringar dealar med idag. Det borde inte vara en grej kring att man pratar om det, det ska bara få vara. Det är viktigt att normalisera saker som brukade vara annorlunda eller tabu, säger Emily.

Representation är något som har varit viktigt i den nya tappningen av Gossip girl, något som även skådisarna själva tycker har varit väldigt viktigt.

– Det är så fett att få se människor som ser ut som en själv och som är intresserade av samma saker som en själv, som är i branschen. Det är både inflytelserikt och så klart en tydlig bild av det verkliga livet idag, säger Whitney i intervjun, och hon fortsätter berätta hur den nya serien förhåller sig till könsroller:

– Det är bara människor som är just människor, som gör precis vad de vill istället för att försöka passa in i mönster som 'det här är en man och han är som en man ska vara'.

Lovar något för både inbitna fans och nya tittare

Karaktärerna från originalserien har verkligen älskats av många. Ja, eller kanske också i många fall hatats. Men hur som helst – starka känslor har känts. Vi menar, hur många av oss har bara sett serien en gång? Har vi kollat igenom alla sex säsonger av Gossip girl tre eller fyra gånger? Ja, det kan hända. Med andra ord är pressen på den nya tappningen av serien otroligt hög. Men det är inget som de nya skådisarna oroar sig för, de är övertygade om att både inbitna fans och nya tittare kommer att hitta något att älska i den nya generationen Upper east siders.

– Vi försöker bara ha ett öppet sinne, vi håller fast vi det som verkligen är kärnan i Gossip girl, men med en helt annan syn på det, säger Jordan.

Foto: TT

LÄS MER:

Här spelas nya Gossip Girl in – följ med bakom kulisserna

Kärlekspar i serier – som aldrig borde fått varandra

Bilderna från den ikoniska trappan hintar om vem som är vem i nya Gossip Girl