Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Naomi Campbell visar upp nya bilderna på dottern

03 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Naomi Campbell
Naomi Campbell fick förra året sitt första barn. Sedan bebisen kommit till världen har Naomi varit återhållsam med att visa upp dottern i offentligheten. Se de ovanliga bilderna på ettåringen här!
Annons
90-talets supermodeller – det här gör de i dagBrand logo
90-talets supermodeller – det här gör de i dag

I maj 2021 välkomnade Naomi Campbell sin dotter till världen. I ett inlägg på Instagram visade hon upp ett par bebisfötter tillsammans med texten:

”En vacker liten välsignelse har valt mig som hennes mamma. Jag är så stolt över att få ha den här själen i mitt liv, inga ord kan beskriva det band vi kommer att dela livet ut, min ängel. Det finns ingen större kärlek”

Sedan dotterns födsel har Naomi Campbell varit restriktiv med att visa upp henne för allmänheten. Nu delar hon med sig av de ovanliga bilderna på dottern.

Naomi Campbell som mamma

Naomi Campbell blev hett omtalad när hon förra året blev mamma vid 50 års ålder och strax innan förlossningen gick på catwalken i New York – utan gravidmage. Hon hade använt sig av en surrogat och berättade endast för ett par få nära personer att hon skulle bli mamma. I en intervju med Vogue berättade Naomi Campbell om känslorna att bli mamma.

Annons

– Jag har alltid vetat att jag skulle bli mamma en dag, det är den största tänkbara lyckan för mig. Jag är lyckligt lottad som har henne och det vet jag om, berättade Naomi.

– Jag känner mig själv som ett barn på nytt. Jag upplever vaggvisor på nytt, leker och upptäcker med alla världens fantastiska leksaker! Och dockor! Saker jag aldrig kunnat drömma om.

Bilderna på Naomis dotter

I en intervju med BBC berättade Naomi om sin dotter, i samband med att hon tilldelats titeln hedersdoktor vid konst- och design universitetet UCA.

– Hon är väldigt tuff. Om hon ramlar, gråter hon inte. Hon gråter inte särskilt mycket alls, säger Naomi och berättar också att dottern är en stjärna på att sova.

– Vi fick henne att börja sova 12 timmar per natt när hon var två månader. Jag har en superbra bebisviskare.

På mors dag delade Naomi Campbell en bild på sig själv med dottern i sin famn och en bild där dottern står i Naomis mammas knä. Nyligen visade hon även upp dottern som tar sina första steg.

Foto: TT, Instagram

Annons