Nya bilderna på Beyoncé och Jay Z:s dotter Blue Ivy

Nya bilderna på Beyoncé och Jay Z:s dotter Blue Ivy

Beyoncé och Jay-Zs dotter Blue Ivy hänger med pappa på basketmatch.
Samtidigt gör hela världen klart att dottern är en minikopia av sin mor.
Se bilderna här!
15 juni, 2022
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Slå på ljud

När Blue Ivy Carter föddes den 7 januari 2012 beskrev mamma Beyoncé Knowles, 40, det som ”världens bästa dag”.

– Jag kände modersinstinkten runt åtta månader in i graviditeten, och jag trodde att jag inte kunde bli mer redo, förrän jag såg barnet. Men det hände någonting under min förlossning där jag fick en väldigt stark koppling till mitt barn. Det kändes under värkarna som att jag såg för mitt inre att mitt barn kämpade sig ut igenom en väldigt tung dörr, har Beyoncé sagt till Vogue.

– Och jag föreställde mig detta lilla spädbarn som gjorde allt arbete, så jag kunde inte bry mig om min egen smärta. Vi pratade. Jag vet att det låter galet, men jag kände en kommunikation.

Här är dottern Blue Ivy idag

Idag är Blue Ivy Carter 10 år gammal, och bara härom dagen fångades hon tillsammans med sin far Jay-Z, 52, på film under matchen mellan Golden State Warriors och Boston Celtics i USA. Och efter det att bilden fått fart på the world wide webb – gör den ena efter andra personen klart att hon numera är en slående kopia av sin superkända mamma Beyoncé. Ett annat klipp som fått fart på sociala medier är det när Jay-Z kramar om sin dotter som ser ut att tycka att pappa är aningen pinsam.

Beyoncé och barnen är kopior

Beyoncé och Jay-Z har tre barn tillsammans – äldsta dottern Blue Ivy och tvillingarna Rumi och Sir Carter, 5. Under årens gång har det varit tydligt att barnen har samma gener – för lika är de verkligen!

Beyoncés döttrar Rumi och Blue Ivy är kopior i nya reklamfilmen

I vintras släppte Beyoncé sin reklamfilm för sitt sportiga klädmärke Ivy Park då hon gjorde en mash up tillsammans med Adidas, i vilken döttrarna Rumi och Blue Ivy medverkar.

Nu har Ivy Blue fyllt 10 år, och här hänger hon med pappa på match.

Foto: TT/Instagram/Youtube