Beyoncés döttrar Rumi och Blue Ivy är kopior i nya reklamfilmen

beyonce och barnen

Nu visar Beyoncé upp sina döttrar i nya reklamfilmen för hennes nya klädkampanj, Ivy Park tillsammans med Adidas. Och i matchande outfits är döttrarna slående lika.
Se klippet här!
02 december, 2021
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen B
1:30

Efter reklamen: Beyoncé - 20 års stilresa med Queen B

(1:30)

Slå på ljud

Beyoncé Knowles, 40, och Jay-Z, 51, har tre barn tillsammans – Blue Ivy, 9, och tvillingarna Rumi och Sir Carter, 4. Under årens gång har det varit tydligt att barnen har samma gener – för lika är de verkligen!

Beyoncés döttrar i mammas nya reklamkampanj

I dagarna släppte Beyoncé sin nya reklamfilm för sitt sportiga klädmärke Ivy Park som nu gör en mash up tillsammans med Adidas, i vilken döttrarna Rumi och Blue Ivy medverkar. Och nog var systrarna lika som bär, och lillasyster är en (typ) exakt kopia av sin äldre syrra – speciellt lika är de i mitten av videon där döttrarna poserar i matchande outfits.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Systrarna Blue Ivy och Rumi i matchande outfits

I videon ser man också hur Beyoncé håller Rumi vid höften iklädd en svart och vit sporttopp med matchande leggings, och vi säger bara wow så sött! Mamma matchade i en zip-up bodysuit i samma mönster samtidigt som Blue Ivy står strax bakom iklädd magtröja och high-waisted leggings. Tjejerna har även samma frisyr senare i reklamfilmen, vilket bara gör att de ännu mer ser ut som varandra. So cute!

I nya HALLS of IVY-kollektionskampanjen matchar mor och döttrar i svartvitt.

I nya HALLS of IVY-kollektionskampanjen matchar mor och döttrar i svartvitt.

adidas x IVY PARK

Fler stora namn i Beyoncés nya kampanj

I kampanjfilmen har Beyoncé även fått med andra stora stjärnor, och vi ser bland andra Reese Witherspoon och Ryan Phillippes barn, Deacon och Ava Phillippe. Basketbollsstjärnorna James Harden och Jalen Green, och även den bortgågne Kobe Bryants dotter Natalia.

adidas x IVY PARK
adidas x IVY PARK/Mega
adidas x IVY PARK/Mega

Beyoncé om missfallet: ”Det sorgligaste jag varit med om”

Superstjärnan som idag är en av världens största artister har tidigare öppnat upp om sitt privatliv i HBO-dokumentären Life is but a dream från 2013. Då berättade artisten att hon innan sin graviditet med äldsta dottern Blue Ivy drabbats av missfall.

– Det var det sorgligaste jag någonsin varit med om, sa hon bland annat i dokumentären.

Men så 2012 kom parets första barn till världen, och ett par år senare, 2017, föddes tvillingarna Rumi och Sir. I efterhand har Beyoncé dock berättat att den andra graviditeten var mycket tuffare än den första med Blue Ivy.

– Jag hade en extremt svår graviditet. Jag hade högt blodtryck, sa Beyoncé i dokumentären Homecoming året efter tvillingarnas födsel.

Under graviditet nummer två drabbades hon bland annat av havandeskapsförgiftning och ett av barnens hjärtslag pausades flera gånger, vilket gjorde att sångerskan fick föda med akut kejsarsnitt.

Foto: TT/Instagram