Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Nu kan Harry Potter-fans äta julbord på Hogwarts

26 okt, 2017 
AvMalin Karlberg
Varje Harry Potter-fantasts dröm kan bli sann – nu kan du boka ett överdådigt julbord på Hogwarts i vinterskrud!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är du ett Harry Potter-fan som älskar julen? Då är vinterns resa given – flyg till London och ät julbord i stora salen i J.K. Rowlings magiska värld på Hogwarts.

Under tre kvällar, 11-13 december, har du möjlighet att besöka Warner Bros. Studio Tour London för en överdådig julmiddag på Hogwarts.

Ät julbord på Hogwarts i London

Kvällen inleds med att gästerna bjuds på välkomstdrink och canapéer innan det är dags att träda in i stora salen, som julpyntats från golv till tak – precis som i Harry Potter-filmernas julbaler. Warner Bros. utlovar istappar, snötäckta träd och en orkester av magiska instrument.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Efter en tur nedför röda mattan får gästerna sätta sig till bords och avnjuta en tvårätters julmiddag med ”all the trimmings” – det vill säga allt som brukar finnas på ett traditionellt brittiskt julbord (vegetariska och allergivänliga alternativ utlovas också vid behov).

Boka julbord på Hogwarts!
Boka julbord på Hogwarts!

Efter middagen finns möjlighet att utforska resten av Harry Potter-studion, såsom Gryffindors sällskapssal och Weasley’s kök, även dessa utsmyckade med juldekorationer. Därefter bjuds det på ett gottebord med juldesserter på perrong 9¾ intill Hogwarts Express och ett glas Butterbeer i cafét.

Kvällen avslutas med sång och dans och en bar där gästerna kan köpa ytterligare dryck. Julbordet kostar 240 pund, lite knappt 2 600 kronor, och du måste ha fyllt 18 år.

Se klipp på julbordet på Hogwarts

Källa & foto: Warner Bros.

Mer för alla Harry Potter-fans!

Grattis Harry Potter-fans! Nu kan man bo på Hogwarts

Nu kommer adventskalendern för alla Harry Potter-fans

Producenten bakom Harry Potter gör ny film om Willy Wonka

Annons