Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Uppgifter: North West vill bli större än sina föräldrar

17 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
North West och Kim Kardashian
Även om kändisdottern North West bara är 9 år gammal, så har Kim Kardashian redan stora planer för hennes framtid. Det berättar en källa för Life & Style.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 stilögonblick med North WestBrand logo
Se 5 stilögonblick med North West

Kim Kardashian och Kanye West välkomnade sitt första barn 2013. Redan innan bebisen kom till världen skapades det stor nyfikenhet kring kändisbarnet, och när dotterns namn sedan avslöjades kraschade nästan internet. Sedan dess har intresset för North West varit fortsatt stort och ofta syns hon i offentligheten tillsammans med sina kända föräldrar.

– North vill bli en stor stjärna. Hon säger själv att hon vill bli mer känd än sina föräldrar, berättar en källa för Life & Style.

North West vill bli mer känd än sina föräldrar

Sedan en tid tillbaka har fansen fått följa North West i bland annat realityserien The Kardashians och på sociala medier. Tillsammans med sin mamma har hon ett Tiktok-konto med över 16 miljoner följare, och trots sin ringa ålder är North redan ett välkänt ansikte världen över.

Annons

– North är Kims första barn. Hon har alltid haft stora framtidsplaner för henne, men det blir ju såklart en press för henne också även om den inte är avsiktlig. Kim tror nog att hon hjälper sin dotter, säger en källa till Life & Style och fortsätter:

– Om Kim hade fått på sitt sätt, så skulle North redan haft en egen realityserie, ett eget klädmärke och ett etablerat varumärke. Och hon är inte långt ifrån, allt det här är en del av en större plan. Det handlar om att vara i rampljuset och hålla sig relevant. Det är Kardashians regelbok.

Kim Kardashian och North West påväg till Met-galan 2023.
Kim Kardashian och North West påväg till Met-galan 2023.

Fansens åsikter om Norths offentlighet

Trots intresset för kändisdottern har vissa fans reagerat på Norths exponering i rampljuset. I ett inlägg på Instagram publicerade Kim Kardashian nyligen en bild på sin dotter till texten: ”Det är Norths värld, jag är bara i den”.

Flera kommenterade inlägget och menade att kändisdottern behandlas som om hon vore äldre än sin ålder – och inte får vara ett barn.

”Låt henne inte växa upp för snabbt” och ”Är hon 9 eller 19?” kommenterade några följare på stjärnans Instagram.

”Hon är bara 9 år. Varför låter du henne bli vuxen så snabbt?” skrev ytterligare en följare.

Källa: Life & Style

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons