Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Noah Schnapp kommer ut på Tiktok – klippet hyllas av fansen

10 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Noah Schnapp
Noah Schnapp publicerade nyligen en video där han berättar om sin upplevelse av att komma ut som gay inför familj och vänner. Nu hyllas Stranger Things-stjärnan av miljontals fans. Se Tiktok-videon här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattanBrand logo
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattan

Sedan premiären av Netflix-serien Stranger Things, har tittarna fått följa karaktärerna i Hawkins tampas med monster såväl som kärleksproblem. I den senaste säsongen fick tittarna bland annat följa karaktären Will Byers och hans hjärtesorg, då han fått känslor för bästa vännen Mike. Nu delar skådespelaren Noah Schnapp med sig av sina egna upplevelser av att komma ut i ett klipp på Tiktok.

”Jag antar att jag är mer lik Will än jag tidigare trott” skriver Noah.

Annons

Noah Schnapps TikTok-video om att komma ut

I Tiktok-videon berättar Noah Schnapp att han nyligen kommit ut för sin familj och sina vänner – och att reaktionen var helt odramatisk.

”När jag till slut valde att berätta för familj och vänner att jag var gay, efter att ha varit livrädd för att komma ut ur garderoben i 18 år, så sa de bara: Ja, vi vet.”

Till klippet mimar Noah även till ett ljudklipp som lyder:

”Ni vet, det var inte så himla allvarligt. Det var inte allvarligt alls. Helt ärligt, det kommer aldrig bli något allvarligt.”

Noah Schnapp som Will Byers i Stranger Things
Noah Schnapp som Will Byers i Stranger Things
Annons

Fansens reaktioner på Noahs TikTok-klipp

Sedan Noah publicerat klippet har det nått över 12,7 miljoner likes och 500 000 kommentarer. I kommentarsfältet strömmar hjärtemojis och hyllningar in.

”Är så stolt över dig!” kommenterar flera fans.

”Kan vi alla bara uppskatta att Noah precis kom ut inför hela världen, och inse hur mycket mod det krävs att göra det när man är en kändis” skriver ett fan.

”Vi älskar dig” skriver flera andra.

Se klippet här!

Foto: TT, TikTok

Annons