Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nicole Falcianis svar på otrohetsfrågan

12 jan, 2021 
AvSaga Pettersson
NICOLE FALCIANIS SVAR PÅ OTROHETSFRÅGAN
När ELLEs profil Nicole Falciani hakade på Instagram-trenden att be hennes följare ställa olika påståenden, som hon själv skulle besvara som sanna eller falska, undrade en om hon varit otrogen. Nu svarar hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som har gjort slut 2020Brand logo
Kändisparen som har gjort slut 2020

2020 var året som inte blev som någon av oss tänkt sig. När vi skålade in 2020 hade vi inte en aning att en pandemi väntade oss. Någon som fick ett annorlunda år var Nicole Falciani, men inte främst på grund av corona.

I maj förra året var planen att hon skulle gifta sig med Eric Saade, men bara veckor innan det planerade bröllopet valde han att lämna relationen. Många blev förvånade över det plötsliga uppbrottet, även för Nicole själv kom det som en chock.

Nicole Falciani om livets med- och motgångar

I en ny video på Youtube, med titeln ”Recap 2020 – året då mitt liv vändes upp och ner” summerar Nicole Falciani sitt år.

– Mitt liv vändes upp och ner, utan minsta förvarning. Den person som jag trodde var mitt livs kärlek beslutade sig för att lämna min sida. Veckor innan vi skulle bli vi för alltid. Jag hamnade i ett chocktillstånd, säger Nicole i videon.

Men nog vände det. Hon beskriver att det finns ett före och ett efter – och efter tuffa månader blev hon glad igen. Hon har antagit sig nya stora utmaningar, som att programleda Paradise hotel, och hon har funnit kärleken på nytt. I dag är hon tillsammans med pojkvännen Adem Berisha, och är nyligen hemkommen från månader av inspelningar i Mexiko.

Annons

Nicole Falcianis svar om otroheten

Nu är Nicole en av alla influencers som hakat Instagram-trenden där man ska ställa ett påstående, och influencern svarar huruvida det är sant eller falskt. På frågan: ”Hört att du varit otrogen?”, svarar hon:

”Väldigt väldigt falskt. Har inte varit otrogen. Är man i en relation och är intresserad av någon annan, då gör man slut innan man faktiskt låter något hända!”, skriver hon.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Nicole Falciani om anledningen till varför Eric Saade valde att lämna relationen

Nicole Falcianis viktiga insikt i relationen med pojkvännen Adem

Hanna Schönberg och Eric Saade visar upp sin kärlek

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons