Nicole Falcianis första ord om relationen till Hanna Schönberg

21 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Nicole Falciani verkar inte hysa agg mot Eric Saades nya tjej.
Förra året blev Nicole Faliciani dumpad av fästmannen Eric Saade. Han gick sedan vidare och fann kärleken i Hanna Schönberg.
Hur är egentligen stämningen mellan de båda tjejerna nu?
Det ger den nya Paradise hotel-programledaren svar på!
Annons

2020 skulle bli året då Nicole Falciani och Eric Saade gifte sig. Men förlovningen bröts strax innan bröllopet skulle äga rum och paret gick skilda vägar.

Influencern har flera gånger pratat om hur jobbigt det varit, och i en nyligen publicerad Youtube-video utvecklar hon känslorna.

– Den person som jag trodde var mitt livs kärlek beslutade sig att lämna min sida. Veckor innan vi skulle bli vi för alltid. Jag hamnade i ett chocktillstånd, jag visste varken in eller ur, säger hon.

Svåra året för Nicole Falciani

I videon berättar hon också om den stora ångest som hon kände efter uppbrottet.

– Tårarna rann dagligen, och jag kunde inte äta någonting. Det kändes verkligen som att jag skulle dö där och då.

Tack och lov klarade sig Nicole Falciani från att dö av hjärtesorg. Hon gick vidare i livet och landade ett drömjobb, som ny programledare för Paradise hotel efter det att Rebecca Stella valt att hoppa av. Dessutom träffade en ny kille, barchefen Adem Berisha.

Annons

– Det finaste med den är sommaren var nog att jag blev kär. Riktigt golvad. Det var det absolut sista som jag skulle kunna tänka mig, men det hände. Jag dejtade för att det var kul, för att komma ut och känna mig uppskattad. Och så blev det så här, säger Nicole Falciani i sin summering av året 2020.

Eric Saade har som bekant också gått vidare. Han är nu aktuell som en av deltagarna i årets Melodifestivalen och kliver på scenen i den fjärde deltävlingen. I somras träffade han också kärleken på nytt, i influencern Hanna Schönberg.

Nicole Falcianis ord om Hanna Schönberg

Under en frågestund med tema sant eller falskt på Instagram berättar nu Nicole Falciani om relationen till och känslorna för exets nya tjej. Hon får bland annat frågan om hon träffat Hanna Schönberg.

”Sant. Influencerbranschen i Sverige är inte så stor”, svarar hon och lägger upp en bild på de två tillsammans, sittande vid en pool.

Annons

Ett annat påstående lyder:

”Att du hatar Hanna S mest i denna värld”.

Svaret är väldigt tydligt från Nicole Falcianis sidan:

”Falskt. Varför skulle jag?”.

Foto: TT

Läs mer:

Annons