Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Netflix bekräftar: Det blir en säsong 2 av Emily in Paris

11 nov, 2020 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Det kommer en andra säsong av den omåttligt populära serien Emily in Paris. Det bekräftar Netflix på Twitter!
Annons
Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Ända sedan Emily in Paris hade premiär på Netflix i början av oktober har det spekulerats i om det kommer att komma en säsong 2 – och nu vet vi äntligen att så är fallet.

Det är på Twitter som Netflix har gått ut med den glädjande nyheten genom att publicera en video på när alla seriens favoritkaraktärer säger siffran två på franska (deux). Till inlägget har Netflix även skrivit: ”Emily in Paris kommer tillbaka för en säsong 2”.

Samma klipp finns på Netflix Instagram, och där skriver de: ”Bonjour! Emily kommer att vara i Paris i säsong två också”.

När den nya säsongen av Emily in Paris kommer ha premiär är inte bekräftat. Det är inte heller klart vad handlingen kommer att kretsa kring.

Darren Star har tidigare hintat om en fortsättning

Redan innan serien officiellt förnyats av Netflix var skaparen Darren Star tydlig med att han såg en andra säsong som det enda självklara. I en intervju med OprahMag sa han till exempel:

Annons

”I säsong två kommer Emily att ha kommit tillrätta i sin nya värld. Hon känner sig mer hemma i stan och håller för fullt på att skapa ett liv där.”

Även huvudrollsinnehavaren Lily Collins har länge varit för att göra en säsong två av serien. Till Vanity Fair sa hon:

”Jag vill inget hellre än att åka tillbaka till Paris och göra en ny säsong. Det är så många situationer där vi sagt: ”Ok, skriv ner det där. Det får hända i säsong två”.

Foto: Netflix

LÄS MER:

Annons