Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Naomi Campbells insikt om att bli mamma vid 51

18 sep, 2021 
AvJessica Rådne
naomi campbell
Supermodellen Naomi Campbell blev tidigare i år mamma till en liten dotter. Nu delar hon med sig av insikter hon fått om föräldraskapet vid en ålder av 51.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Naomi Campbell har blivit mamma – som 50-åringBrand logo
TV: Naomi Campbell har blivit mamma – som 50-åring

I maj berättade Naomi Campbell att hon då 50 år gammal hade blivit mamma för första gången.

”En vacker liten välsignelse har valt mig att vara hennes mamma”, skrev hon på Instagram.

”Är så hedrad över att ha denna lilla själ i mitt liv. Finns inte ord att beskriva det livslånga bandet jag nu delar mig dig min ängel. Det finns ingen större kärlek än den här.”

I en intervju med brittiska BBC:s program Hard Talk beskriver supermodellen nu upplevelsen och insikter som följt med föräldraskapet.

Så vill Naomi Campbell uppfostra sin dotter

– Jag är riktigt lyckligt lottad, jag tror att jag har ett drömbarn, säger Naomi.

Annons

Hon förklarar att den fyra månader gamla dottern redan sover bra, klarar sig mycket själv och visar på stor intelligens.

– Hon är underbar. Hon är väldigt självständig redan, väldigt smart, allert, sover i 12 timmar. Hon är en duktig flicka.

När stjärnan får frågan om hon tänker uppfostra flickan till att bli en lika stark och självständig kvinna som hon själv blir svaret ”självklart”.

– Absolut. Ända in på detaljnivå, svarar Naomi.

naomi campbell med barnvagn
Naomi Campbell syns numera strosa runt på New Yorks gator med barnvagn.

Har inte bekräftat uppgifter om surrogatmamma

Det har spekulerats, men Naomi har än så länge valt att varken bekräfta eller dementera, att dottern kom till världen via en surrogatmamma. I en intervju med ES Magazine från 2017 pratar Naomi om hur hon ser på möjligheterna att bli mamma på äldre dar.

Annons

– Jag tänker på att skaffa barn hela tiden. Men nu med tanke på forskningen så tror jag att jag kan bli det när jag vill.

Hon tillade att hon skulle kunna tänka sig skaffa barn på egen hand, men att hon helst ser att det finns en fadersgestalt i sitt framtida barns liv.

– Jag tror att det är viktigt, menade stjärnan.

I en intervju ett år senare sa Naomi:

– Jag skulle älska att ha barn. Jag avfärdar ingenting i livet. Jag älskar barn och kommer alltid att göra det. När jag är i närheten av barn blir jag själv ett barn. Det är den lilla tjejen (i mig) jag aldrig vill förlora.

Enligt The Sun lever Naomi sedan 2019 med en man som hon inte gått ut med offentligt. Det är inte känt om han är pappan till barnet.

Källa: Daily Mail, The Sun

Foto: TT

TV: Veckans snackisar du inte vill missaBrand logo
TV: Veckans snackisar du inte vill missa

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons