Naomi Campbell, 50, har fått sitt första barn

18 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
NAOMI CAMPBELL, 50, HAR FÅTT SITT FÖRSTA BARN
Naomi Campbell har blivit mamma för första gången, 50 år gammal. Det är på Instagram som hon delar med sig av den glada nyheten, och berättar om sin lilla dotter.
Annons
Naomi Campbell har blivit mamma – som 50-åring
Naomi Campbell  har blivit mamma – som 50-åring

Supermodellen Naomi Campbell har blivit mamma för första gången, vid en ålder av 50. Det är på Instagram som hon delar med sig av den glädjande nyheten, och skriver kärleksfullt om sin dotter.

”En vacker liten välsignelse har valt mig som hennes mamma. Jag är så stolt över att få ha den här själen i mitt liv, inga ord kan beskriva det band vi kommer att dela livet ut, min ängel. Det finns ingen större kärlek”, skriver Naomi Campbell.

Bland kommentarerna väller gratulationer och lyckönskningar in.

Att Naomi Campbell skulle bli mamma var tidigare okänt

Men att Naomi Campbell skulle bli mamma är ingenting som varit känt sedan tidigare. Hon berättar inte närmare kring hur processen kring att bli mamma har gått till, utan det vi får ta del av, förutom hennes lycka över att ha blivit mamma åt en dotter, är en bild på hennes händer som håller i det lilla livets fötter.

Annons

Naomi Campbell har gått i barntankar länge

I maj 2017 berättade hon att hon går i barntankar hela tiden.

– Jag tänker på att skaffa barn hela tiden. Men nu med tanke på forskningen så tror jag att jag kan bli det när jag vill, sa hon då i en intervju med Evening Standard magazine.

Och när hon fick frågan om barn 2019 så svarade hon:

– Inte än, jag får se vad universum ger mig.

Foto: TT

6 kända kvinnor som fick Barn efter 50
6 kända kvinnor som fick Barn efter 50
Annons
Innehåller annonslänkar