Naomi Campbell poserar på Vogues omslag med dottern

15 feb, 2022 
AvJessica Rådne
naomi campbell
I fjol blev supermodellen Naomi Campbell mamma vid en ålder av 50. Nu poserar hon med dottern på brittiska Vogues omslag, och ger detaljer om födseln.
Annons
90-talets supermodeller – det här gör de i dag
90-talets supermodeller – det här gör de i dag

Naomi Campbells föräldraskap genererade stora rubriker våren 2021. Stjärnan hade som 50-åring blivit mamma för första gången. På Instagram skrev hon:

”En vacker liten välsignelse har valt mig som hennes mamma. Jag är så stolt över att få ha den här själen i mitt liv, inga ord kan beskriva det band vi kommer att dela livet ut, min ängel. Det finns ingen större kärlek”.

Därefter har det spekulerats i hur dottern kom till världen. Då Naomi inte varit märkbart gravid har surrogatmamma eller adoption varit två rimliga gissningar. När Naomi nu visar upp dotterns ansikte om omslaget av brittiska Vogue, passar hon på att reda ut frågetecken.

Annons

Sanningen om Naomi Campbells föräldraskap

– Jag har alltid vetat att jag skulle bli mamma en dag, det är den största tänkbara lyckan för mig. Jag är lyckligt lottad som har henne och det vet jag om, säger Naomi till Vogue.

Dottern är nu nio månader gammal och följer med Naomi på resor jorden runt. Supermodellen berättar att flickan ”lyckligtvis älskar resor lika mycket som jag” och att hon sover gott och nästan aldrig gråter.

naomi campbell barnvagn
Naomi Campbell och dottern på promenad i New York.TheImageDirect.com/TT

Hemlighetsmakeriet kring dotterns födelse var stor. Naomi minns tillbaka på den spännande tiden av hopp och förväntningar.

– Jag kan räkna på en hand de personer som visste om att jag skulle få henne, säger Naomi till Vogue.

Annons

På frågan om vad dottern heter väljer Naomi att inte svara. Däremot vill hon sätta stopp på vissa antaganden om hennes barn.

– Hon är inte adopterad – hon är mitt biologiska barn, säger stjärnan.

Naomi berättar också att hon medvetet sparar på detaljer om dottern till en bok som hon tänkt skriva i framtiden.

Naomi Campbell om att skaffa fler barn

Naomi berättar för Vogue att hon har fått en helt ny syn på livet tack vare flickan.

– Jag känner mig själv som ett barn på nytt. Jag upplever vaggvisor på nytt, leker och upptäcker med alla världens fantastiska leksaker! Och dockor! Saker jag aldrig kunnat drömma om.

Föräldraskapet känns så pass bra att Naomi uppmanat alla sina vänner att skaffa barn. ”Tveka inte!”, menar hon. På frågan om hon kan tänka sig fler barn själv, svarar Naomi:

– Varför inte?

Se Naomi Campbells omslagsbild för marsnumret av brittiska Vogue i hennes eget Inslagraminlägg nedan.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar