Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Molly Sandén om privata vändningen: “Orolig, deppig, ensam”

22 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Molly Sandén.
”Jag har accepterat alla sidor av mig själv”, säger Molly Sandén som släpper nya låten Kärlek slutar alltid med bråk idag, och i samma veva öppnar hon upp om vändningen inför arbetet med den kommande plattan Dom ska veta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 Svenska kändisars namn på sina barn att inspireras avBrand logo
8 Svenska kändisars namn på sina barn att inspireras av

Molly Sandén kickar igång 2021 med att släppa singeln Kärlek slutar alltid med bråk från det kommande albumet Dom ska veta – vilket blir hennes tredje platta på svenska, som har release i vår.

Hennes två andra plattor på svenska, Större (2018) och Det bästa kanske inte hänt än (2019), gjorde braksuccé. Och i albumet från 2019 kunde man höra otroligt personliga låttexter, Molly själv har tidigare berättat om att hon aldrig varit så personlig! I albumet Det bästa kanske inte hänt än fanns det även utrymme för att bearbeta uppbrottet från artist-kollegan tillika ex-pojkvännen Danny Saucedo.

Molly Sandén om känslorna efter vändningen

I slutet av sommaren släppte Molly Sandén Jag mår bra nu ft. Newkid, en dänga som många går runt och nynnar på just nu. Och låten var det första vi fick höra från det kommande albumet. Idag släpptes nästa godbit – Kärlek slutar alltid med bråk, och Molly Sandén öppnar om vändningen inför sin tredje platta.

Annons

– Det finns en längtan framåt i det här albumet, men jag har samtidigt varit orolig, deppig, ensam – det har varit nyttigt och skitläskigt. Känslan kring förra albumet var att jag var tvungen att skriva det för att känslorna skulle försvinna, säger hon i pressmeddelandet och menar bland annat att hon då behövde bearbeta sorg, ilska och förlust i samband med uppbrottet från Danny. Hon fortsätter:

– Den här gången har det varit annorlunda. Jag strider inte mot mig själv längre och bryr mig inte längre om att anpassa mig. Jag har accepterat alla sidor av mig själv och det känns okej, säger Molly Sandén som nu känner sig lite tuffare än innan.

Molly Sandén och David Larson

Strax efter uppbrottet från Danny började Molly synas allt mer med musikern David Larson, både ute på stan och i i Mollys sociala medier-kanaler. Duon gör mycket musik ihop men det verkar som att de även njuter av varandras sällskap. Molly har lagt upp flera bilder på David och i bildtexten uttrycker hon sig ofta kärleksfullt.

I september förklarade även Molly Sandén i Morgonpasset i P3 att hon inte längre är singel – och att hon har en pojkvän. Och folk la då ihop ett plus ett och det slogs fast att David Larson var hennes nya flamma.

Foto: TT/Instagram/Fredrik Etoall

LÄS MER:

Molly Sandéns relation till Danny Saucedos flickvän Anna

Molly Sandén bekräftar nya kärleksrelationen: ”Min kille”

Filmen om Eurovision Song Contest kan få en uppföljare – här är allt vi vet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons