Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Uppgifter: Netflix film om Eurovision Song Contest kan få uppföljare

30 nov, 2020 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
Will Ferrell och Rachel McAdams i Eurovision Song Contest – the Story of Fire Saga
Filmen om Eurovision Song Contest blev en stor succé. Nu uppger källor att Netflix planerar att göra en uppföljare. Här är allt vi vet om Eurovision Song Contest – the Story of Fire Saga 2.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 feel good-filmer som finns på NetflixBrand logo
6 feel good-filmer som finns på Netflix

Netflix film om Eurovision Song Contest gjorde stor succé när den hade premiär tidigare i år. Den blev en av de mest streamade filmerna under sommaren, och nyligen stod det klart att soundtracket är Grammy-nominerat. Det innebär även att vår svenska sångerska Molly Sandén kan få en Grammy då det är hon som gör sångrösten åt Hollywoodskådisen Rachel McAdams.

Det handlar Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga om

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga handlar om en duo från en liten by i Island som drömmer om att vinna musiktävlingen Eurovision Song Contest. I huvudrollerna syns Will Farrell och Rachel McAdams som karaktärerna Lars Erickssong och Sigrit Ericksdottir. Det är även Will Ferrell som har skrivit manus till filmen då han själv är ett sort fan av tävlingen tack vare svenska hustrun Viveca Paulin.

Filmen är en romantisk komedi och driver vilt med tävlingen på ett kärleksfullt sätt. I filmen dyker flera riktiga Eurovision-stjärnor upp så som John Lundvik, Loreen, Conchita Wurst, Alexander Rybak och Netta.

Annons

Filmen om Eurovision Song Contest kan få uppföljare

Nu har de första ryktena om en eventuell uppföljare fått fart. Det är sajten We Got This Covered som skriver om uppföljaren, något MovieZine har rapporterat om. Enligt We Got This Covered ska Netflix redan planera för en andra Eurovision Song Contest-film.

”Nästa film i serien kommer att fokusera på en annan Eurovision Song Contest-tävling, men ytterligare detaljer utöver detta är vaga. Komedier är svåra att göra uppföljare på, och det måste vara en riktigt bra idé för att det ska fungera”, skriver sajten.

Vi håller tummarna för att vi snart kan avnjuta ännu en Eurovision-film fylld av stjärnor och härlig sång!

Foto: TT, Netflix

LÄS MER:

Allt du behöver veta om Loreen

Kändisarna i Eurovision Song Contest: The story of Fire Saga

Molly Sandén sjunger i Netflix film om Eurovision Song Contest

Annons