Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Molly Sandén och David Larsons kärlekshistoria – här är allt vi vet

23 jan, 2023 
AvEmma Castman
Molly Sandén och David Larson
2020 kom nyheten att bandkollegorna Molly Sandén och David Larson är ett par. Här är allt vi vet om relationen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Molly Sandén och David Larssons KärlekssagaBrand logo
Molly Sandén och David Larssons Kärlekssaga

I mars 2019 kom beskedet att Molly Sandén och Danny Saucedo gått skilda vägar och därmed brutit sin förlovning.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa Molly i Gry Forssell med vänner i samband med uppbrottet.

Senare samma år stod det klart Molly hittat kärleken på nytt – även om hon var något hemlighetsfull med att det var just bandkollegan David Larson hon träffat. Här är allt vi vet om parets kärleksrelation!

Tidslinje: Molly Sandén och David Larsons relation

December 2019: Molly avslöjar att hon träffar någon

Efter en tids spekulationer valde Molly Sandén att gå ut med att hon inte längre är singel. Det var till Aftonbladet som artisten, kort och koncist, bekräftade den glädjande nyheten.

Annons

– Jag träffar någon faktiskt, men jag kommer inte säga vem.

September 2020: Bekräftar att hon har en pojkvän

Sedan Molly avslöjat att hon träffat någon började musikern och bandkollegan David Larson synas allt mer i hennes sociala medier. Under sommaren publicerade hon till exempel en bild på honom följt av texten ”drömmig” och i början av september postade hon även en bild på paret tillsammans.

Det dröjde dock till mitten av månaden innan Molly bekräftade att hon inte längre är singel.

Det var när Molly gästade Morgonpasset i P3 och programledarna frågade om hennes kommande planer som hon valde att gå ut med sin civilstatus.

– Jag tänkte faktiskt åka till Öland igen. Jag är där mycket. Det är inte mycket som händer där och det är ganska skönt.

– Är du där själv då?, frågar David Druid, varpå Molly svarar:

– Nej, med min kille.

I senare intervjuer får artisten frågan om det år David Larson som är hennes pojkvän, och det bekräftar hon.

Maj 2021: Molly delar kärleksfull hälsning på Instagram

Molly Sandén Instagram

Månaderna går och förutom en del bilder på sociala medier är Molly Sandén och David Larson fåordiga om sin relation. När David fyller år väljer dock Molly att hylla sin kärlek på Instagram genom att posta en bild på honom följt av texten:

Annons

”Skål för den här snyggingen som fyller år idag”.

September 2021: Gör debut på röda mattan tillsammans

Nästan exakt ett år efter att Molly avslöjat att hon har pojkvän gör hon och David Larson debut på röda mattan tillsammans. Det var under premiären av Två systrar, där David medverkar, som paret äntrade röda mattan tillsammans hand i hand.

September 2021: David Larson berättar hur det är att jobba med sin partner

Förutom att skådespela är David alltså musiker och syns ofta bakom Molly på scen. Under pressträffen för Två systrar frågar Aftonbladet David Larson hur är det att jobba med sin partner – och svaret är överhängande positivt:

Annons

– Jag tycker att det är kanon, det är verkligen toppen. En av svårigheterna när man turnerar och försöker ha en relation, det har jag känt tidigare i mitt liv, att det tar väldigt mycket tid att vara på turné. Det är svårt att ha en relation på distans på det sättet, och det löser man genom att vara tillsammans med artisten, det är kanon.

Januari 2023: Molly avslöjar att hon är gravid

Den 22 januari gick Molly Sandén ut med den glädjande nyheten att hon väntar barn. Det var på Instagram som artisten först postade en bild på sin gravidmage och taggade pojkvännen David Larson. Senare avslöjade hon även nyheten på TikTok.

Dagen efter publicerade Molly ytterligare ett inlägg där hon tackade för gratulationerna genom att publicera en ny bild följt av texten: ”Jobbar på nästa kapitel… Tack för pepp och fina kommentarer”.

Foto: TT

Molly Sandéns stilresa genom årenBrand logo
Molly Sandéns stilresa genom åren
Annons