Molly Nutley och Gustav Lindhs relation idag – efter brutna förlovningen

12 jul, 2022 
AvSaga Pettersson
Molly Nutley och Gustav Lindh
Efter att ha blivit ett par under en filminspelning förlovade sig Gustav Lindh och Molly Nutley – men fem månader senare var förlovningen bruten.
Så är relationen mellan skådisarna idag.
Annons
VIDEO: 5 saker om Molly Nutley som du kanske inte visste
VIDEO: 5 saker om Molly Nutley som du kanske inte visste

Molly Nutley, 27, och Gustav Lindh, 27, är två skådisar som vi sett i flera svenska produktioner genom åren. Molly, som även är dotter till Helena Bergström och Colin Nutley, har vi sett i bland annat Änglagård, Dancing Queens och Bröllop, begravning & dop. Gustav Lindh såg vi senast i Mörkt hjärta, The Northman och Diorama.

Träffades under inspelningarna

Och de två skådisarna har mer än sitt yrkesval gemensamt. När Molly och Gustav spelade varsin huvudroll i Helena Bergströms film Vilken jävla cirkus var de inte bara ett par i filmen, utan fattade även tycke för varann i det verkliga livet under inspelningarna. De blev ett par, och dök bland annat upp hand i hand på röda mattan under premiären.

Molly nutley och Gustav Lindh
Molly Nutley och Gustav Lindh på galapremiären av Vilken jävla Cirkus.Eero Hannukainen/TT

– Det har varit magiskt och lyxigt att spela in Vilken jävla cirkus med Gustav, min kille, som har huvudrollen, sade Molly Nutley då till nöjessajten Hänt och fortsatte:

Annons

– Vi bor ihop nu. Om man är kär kan man lika gärna flytta ihop, han bodde i Malmö förut men har flyttat in hos mig nu.

Bröt förlovningen efter fem månader

Samma år, i oktober 2017, förlovade sig Molly och Gustav. Något som vännen och kollegan Happy Jankell avslöjade på Instagram.

”Vackra, nyförlovade, framgångsrika”, skrev Happy när hon delade en kärleksfull bild på det då nyförlovade paret.

Men fem månader senare var förlovningen bruten och kärleksrelationen över. Molly raderade alla bilder på Gustav på sitt Instagram-konto, Gustav flyttade från Mollys lägenhet i Stockholm, skrev sig i sin hemstad Västerås och ändrade sin relationsstatus på Facebook till singel.

Men varför de beslutade sig för att gå skilda vägar har ingen av dem uttalat sig om.

nöje
Molly Nutley om relationen med pojkvännen André

Molly Nutley fann kärleken på nytt

SE OCKSÅ: Molly Nutley om Netflix-filmen Dancing Queens
SE OCKSÅ: Molly Nutley om Netflix-filmen Dancing Queens

Ett år senare fann Molly kärleken på nytt, i musikern André Sund. Gustav Lindh har å andra sidan legat lågt med sitt privatliv. Molly och Gustav har inte synts ihop i någon produktion efter sitt uppbrott, och de följer inte heller varandra på sociala medier.

Foto: TT, Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar