Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Molly Nutley om relationen med pojkvännen André Sund

14 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Molly Nutley om relationen med pojkvännen André
Molly Nutley var tidigare förlovad med skådis-kollegan Gustav Lindh, men 2018 beslutade de att gå skilda vägar. Idag har Molly hittat kärleken på nytt! Nu berättar hon hur hon och pojkvännen André Sund blev ett par.
Annons
5 saker om Molly Nutley som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Molly Nutley som du kanske inte visste

Molly Nutley är just nu aktuell som Dylan i den nya Netflix-filmen Dancing Queens. Filmen hade premiär på streamingtjänsten i början av juni, och är regisserad av Mollys mamma Helena Bergström. Förutom Molly Nutley i huvudrollen så ser vi också Fredrik Quinones, Claes Malmberg, Marie Göranzon, Christopher Wollter, Rakel Wärmländer och Ann Westin i filmen.

Men det är långt ifrån Mollys första stora roll. Hon har skådespelat länge, och vi har sett henne i filmer som Änglagård – tredje gången gillt och Vilken jävla cirkus, samt tv-serier som Bröllop, begravning och dop, och Tjockare än vatten.

Molly Nutley var förlovad med Gustav Lindh

Molly Nutley har varit förlovad med skådis-kollegan Gustav Lindh, och paret dök då och då upp på röda mattan ihop.

I Vilken jävla cirkus spelade Molly mot Gustav Lindh, som även han setts i flera svenska produktioner, så som Älska mig och Top Dog. Och då spelade de inte bara kärlekspar på film. Molly och Gustav var även ett par i det verkliga livet – något de blev under inspelningarna av filmen. 2017 förlovade de sig, men ett par månader därefter bröt de förlovningen och beslutade sig för att gå skilda vägar.

Annons

Så träffade Molly Nutley kärleken

Idag lever Molly ihop med pojkvännen André Sund. I en intervju med Hälsoliv berättar hon nu hur det gick till när de blev ett par.

– Jag har kille. André Sund heter han. En snäll, bra kille, som jag mår väldigt bra med. Det är härligt och gör livet lättare. André är lugn, medan jag är mer explosiv. Vi kompletterar varandra. Han är frilansmusiker och gitarrist och när jag regisserade Håll andan skrev han all musik till serien. I september är det tre år för oss. Vi träffades på en midsommarfest, så jag var lite full. Jag gick fram till André och sa att han hade en snygg hoodie på sig. Sedan sågs vi inte mer den kvällen, men dagen efter tänkte jag på André och skrev till honom. Vi tog en öl och det blev liksom bra, säger hon.

Och Mollys initiativtagande och inställning borde vi alla inspireras av.

– Jag har alltid varit så: Äh, vad är det värsta som kan hända? Säger han nej vet jag, säger han ja kanske det blir skittrevligt. Jag hade kommit till en punkt där jag inte orkade bry mig, fortsätter hon.

Annons

MOlly Nutley: ”Det känns som jag hittat min person”

Och se så bra det blev.

– Innan hade jag alltid velat vara fin inför någon man dejtar, men första gången André kom hem till mig gick jag och sminkade av mig. ”Take it or leave it”. Han fick lära känna mig precis som jag är, det bra och det dåliga. Att vara osminkad är skönast, varför ska jag då vara sminkad? Nu är han här och fast tills han vill gå. Det känns som jag hittat min person.

Foto: TT, Instagram

Annons