Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Miriam Bryants första kärleksfulla bild med David Nilsson

27 nov, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Miriam Bryant visar upp bild på David Nilsson.
Nu hintar artisten Miriam Bryant om att det ramlat in en ny kille i hennes liv när hon lägger upp kärleksfulla bilder på Instagram. Hon slår inte uttryckligen fast att dom är ett par, men av vännerna och följarnas reaktioner verkar det onekligen som att hon träffat rätt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 saker som du kanske inte visste om Miriam BryantBrand logo
8 saker som du kanske inte visste om Miriam Bryant

Miriam Bryants singel Black car handlar om första mötet med sin före detta pojkvän, tyska trummisen Tommy Hey. I låten sjunger hon om hur paret möttes på ett dansgolv i Berlin när hon ”var hög” och frågade efter en cigarettändare.

– Han ljög om sin ålder de fyra första månaderna av vårt förhållande. Han sa att han var äldre men han är fyra år yngre än mig, förklarade artisten i ett avsnitt från podcasten Värvet för fyra år sedan.

Miriam Bryants tidigare relation – exet ljög om sin ålder

Miriam Bryant var då 25 år gammal och trodde att han var betydligt äldre än sina 21 år. Något som avslöjades i samband med en krogrunda i Stockholm.

– Vi skulle gå ut i Stockholm och jag sa åt honom ”nu måste du ta med dig ditt leg för de är inte lite stränga med det på Trädgården” dit vi skulle. Då blev han jättemärklig, det gick ganska fort innan jag förstod och frågade ”hur gammal är du?” och han satte händerna mot huvudet, utvecklade Miriam Bryant i Värvet.

Annons

Strax efter intervjun i Värvet tog relationen med Tommy Hey slut och förhållandet verkar inte ha slutat på god fot. Under P3 Guld-galan 2017 kallade stjärnan exet för ”jävla skitstövel” samtidigt som hon mottog priset för Årets låt.

– Och tack till den jävla skitstöveln med sin svarta biljävel som jag aldrig sätter min fot i någonsin igen.

Miriam Bryants kärleksfulla bild på Instagram

Strax efter stod det klart att Miriam Bryant gått vidare, för 2018 kilade Teddy Vidal och Miriam Bryant stadigt i i alla fall ett år, relationen tog slut i oktober förra året. Men nu verkar det som att Miriam Bryant träffat någon annan som får hennes hjärta att slå ett extra slag.

”Att va med en normal volym 1”, skriver sångaren nu intill en Instagram-bild där hon håller hand med en person som taggats under namnet David Nilsson. Och den utpekade David Nilsson vill inte vara sämre för han delar en bild på sin sida där Miriam Bryant pussar honom på kinden med orden ”Hon te vänster”.

”Ni är så fina ni två”, hälsar en på Miriams Instagram

Under bådas bilder ramlar lyckoönskningarna in – från både vänner och fans. ”Ni är så fina ni två”, utropar en och en annan ”ÄLSKAR ER”. Och Miriam svarar skämtsamt upp på en av kommentarerna med orden ”Så nytt för mej!” och menar att det är första gången hon är med någon som är ”normal”.

Varken Miriam Bryant eller den taggade David Nilsson har uttryckligen sagt att de är ett par eller kära i varandra, men de hintar om att det skulle kunna vara så!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Miriam Bryants uppmaning – efter svåra åren: “Vi är tillräckligt besatta”

Miriam Bryant talar ut om tuffa separationen

Här är kvinnorna som är mest spelade på Spotify 2020

Annons