Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Miriam Bryant talar ut om tuffa separationen

13 feb, 2020 
AvMalin Ny
Miriam Bryant är aktuell med nytt album och landsomfattande turné i vår. I ett känslofyllt avsnitt av Jills veranda talar hon ut om tidigare relationer och uppbrott och hur de har påverkat henne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Miriam Bryant, 28, fångade alla svenska hjärtan när hon medverkade i Så mycket bättre 2015. Förra året släppte hon den första delen av albumet Mi amor, där hon för första gången sjöng eget material på svenska och samarbetat i låtskrivandet med artister som Veronica Maggio och Jocke Berg. I år kom andra delen av albumet och i vår åker hon ut på en stor turné, Mi amour tour, i landet.

Under onsdagen medverkade hon dessutom i det första avsnittet av den nya säsongen av Jills veranda på SVT, där kända gäster besöker Jill Johnson i Nashville för att prata och dela musik. I avsnittet utgick de från Dolly Partons låt I will always love you, och pratade mycket om känslor och relationer.

Separationen från Teddy Vidal

Bryant avslöjar i programmet, som spelades in under hösten 2019, att hon går igenom en tuff separation. Sångerskan säger inte rakt ut vem personen hon har separerat ifrån är, men under sommaren 2019 bekräftade hon att hon var tillsammans med Teddy Angel Barros Vidal, 32, när de sågs tillsammans på premiären av Lejonkungen. Teddy har tidigare haft en relation med sångerskan Linda Pira, som han även har tvillingsöner med.

Annons

Men då hon senare under hösten 2019 åkte till Nashville för att medverka i programmet hade alltså relationen tagit slut.

– Gud jag är så krossad, berättar hon i programmet.

Miriam Bryant och Teddy Vidal.

Var i destruktiv relation

I avsnittet talar hon också ut om tidigare relationer och hur de har påverkat henne. Bland annat berättar hon om en destruktiv relation som tog slut för ett par år sedan. Miriam och Tommy Hey, en fyra år yngre trummis, bekräftade sitt förhållande i januari 2016. En av hennes låtar, Black car, handlar om deras relation och hur de åkte runt på Berlins gator i Tommys svarta bil.

I oktober 2016 bekräftade Miriam dock att relationen tagit slut och kallade honom senare  för ”skitstövel” på P3-Guld galan.

Annons

I programmet berättar hon att förhållandet präglades av väldigt mycket svartsjuka och kontrollbehov och att det skedde samtidigt som hon slog igenom för en större publik.

– Han ville att jag bara skulle finnas för honom. Och jag försökte göra det, det var det viktigaste för mig. Att se till att han kände sig lugn med det. Att jag bara var hans. Det slutade handla helt om kärlek. Det handlade bara om att göra den andra nöjd. Det tog jävligt hårt på mig, säger Miriam i programmet.

Foto: TT

Läs mer:

Se Miriam Bryants kärleksförklaring till Håkan Hellström i sitt sommarprat

Det senaste med Miriam Bryant: ”Jag grät senast till La La land”

Miriam Bryant om känslorna bakom nya singeln: Man sitter fan inte hemma och lipar över en karl

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons