Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Miriam Bryants bild med nya pojkvännen David Nilsson

02 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Miriam Bryant visar upp nya flamman.
På Instagram har Miriam Bryant tidigare hintat om att David Nilsson är hennes nya kärlek, och nu delar både han och hon nya kärleksfulla bilder i varandras sällskap.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 saker som du kanske inte visste om Miriam BryantBrand logo
8 saker som du kanske inte visste om Miriam Bryant

I höstas visade artisten Miriam Bryant upp sin nya kärlek David Nilsson på sina sociala medier för första gången.

”Att va med en normal volym 1”, skev hon intill en Instagram-bild där hon håller hand med en person som taggats under namnet David Nilsson. Och den utpekade David Nilsson vill inte vara sämre för han delar en bild på sin sida där Miriam Bryant pussar honom på kinden med orden ”Hon te vänster”.

Miriam Bryant: Det är ingen hemlis att jag träffat en person

Varken Miriam Bryant eller den taggade David Nilsson har uttryckligen sagt att de är ett par eller kära i varandra, men de hintar onekligen om att det skulle kunna vara så. Och i en intervju med ELLE strax innan jul slog hon fast att hon träffat en ny, men att hon helst inte vill prata med om det.

– Men man kan väl dra sina egna slutsatser av vad man ser. Om man följer mig på Instagram är det ingen hemlighet att jag träffat en person som jag tycker jättemycket om. Det är det jag säger om den saken, säger hon och poängterar att om man fortsätter följa hennes på Instagram så får man veta mer.

Annons

Miriam Bryants nya bild på David Nilsson

Och nog håller Miriam Bryant vad hon lovar, för nu dyker det upp fler bilder på David Nilsson på hennes sociala medier. Denna gång är det mer naket.

”Ber om sorz Instagram tog ner den här men nu åker den upp igen”, skriver hon intill den nya bilden på kärleken David Nilsson där han står i duschen med bar underkropp. Även denna gång lägger David Nilsson upp en bild ungefär samtidigt som Miriam Bryant där man ser att de sitter och gosar med varandra intill ett glas rött.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons