Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Miranda Kerrs oväntade kommentar till Katy Perry – på bilden av ex-maken Orlando Bloom

17 jan, 2021 
AvJessica Rådne
kollage på miranda kerr och katy perry
Ett lysande exempel på moget och vuxet beteende. Så lyder hyllningarna efter att Miranda Kerr lämnat en fin kommentar på Katy Perrys post tillägnad de två kändiskvinnornas gemensamma baby daddy.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Saker om Katy Perry du inte vissteBrand logo
5 Saker om Katy Perry du inte visste

I dagarna fyllde skådespelaren Orlando Bloom 44 år vilket uppmärksammades av hans fästmö, artisten Katy Perry, 36. I ett gulligt inlägg på Instagram skrev Katy Perry att Orlando är ”en lysande pappa till min Dove & en skimrande spegel som ser och reflekterar tillbaka sådant som jag ännu inte kunnat se…”. Hon hyllade sin blivande make för att han håller henne jordad och aldrig ger upp. ”Så glad för att min måne hittade sin sol, älskar dig”, skrev hon.

Bland kommentarerna syns nu Orlandos exfru Mianda Kerrs ord – vilket har fått fansen att häpna.

skickar hjärtan till exets nya

”Awww” skriver exet följt av två emojis med hjärtögon och ett rött hjärta. ”Älskar er guys så mycket! Grattis på födelsedagen @orlandobloom”. Hon avslutar sin kommentar med emojis föreställande en tårta, en regnbåge och ett rosa hjärta med stjärnor.

Annons

Katy Perrys följare har reagerat med förtjusning på exets fina kommentar. En person påpekar hur moget det är av Miranda Kerr att kommentera så fint på sitt ex nya tjejs bild, ”DETTA är hur vuxet beteende ser ut…#talärdom”, skriver följaren.

En annan säger: ”Jag älskar detta på så många olika nivåer! Fantastiskt exempel på mogna vuxna!!!”

En tredje kommenterar att hon älskar trions fina vänskap.

båda har barn med Orlando bloom

Kerr och Bloom var gifta i tre år innan de separerade 2013. Också Katy Perry har varit gift en gång tidigare i ett äktenskapet som varade i 14 månader med komikern Russell Brand. Katy Perry och Orlando Bloom hade haft en av- och på-relation under några år innan de till slut förlovade sig på alla hjärtans dag 2019.

I augusti i fjol föddes Katy Perry och Orlando Blooms första gemensamma barn, dottern Daisy Dove. Orlando har sedan tidigare en son född 2011 tillsammans med exfrun Miranda Kerr, varför de två fortfarande har ett starkt familjeband.

Foto: TT

LÄS MER:

X Æ A-12 till Bear Blaze - 23 kändisbarn som fått ovanliga namn

Kändisarnas förlovningsringar – 9 annorlunda ringar att inspireras av!

Pinks duett med Willow, 9 – dotterns sångröst gör fansen mållösa

Annons